IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Eksponering

Miljømæssig eller statslig eksponering og misinformation

Kære familie,Naturligvis er der mange emner at diskutere, og jeg havde kortfattethed i tankerne … det var i hvert fald min hensigt! Jeg deler denne kommentar ud fra personlig erfaring og håber at bane vejen for tankeprovokation for at stimulere bevidstheden på alle områder af jeres liv. Den blev oprindeligt skrevet i begyndelsen af 2004, men der er stadig så meget mere at diskutere i de aktuelle begivenheder!
Miljømæssig eller statslig eksponering og desinformation:
Angreb på det fysiske immunforsvar er udbredt, da vores samfund som helhed ikke er påvirket til at skabe velvære eller være særligt informeret om forebyggende sundhedsforanstaltninger. Min bevidsthed er helt sikkert blevet udvidet, siden jeg brugte QXCI (Quantum) i min praksis og scannede mine klienters energifelt for at finde et stadig mere alarmerende mønster af de forstyrrende virkninger af miljømæssige og andre giftige eksponeringer. Det stod klart for mig, at jeg var vidne til, at mikrober og sygdomsfremkaldende affald fik mere og mere fodfæste i kroppen, og at disse alvorlige ubalancer i bioterrænet resulterede i sygdomstilstande. Det førte til min videre undersøgelse af, hvorfor strukturen i vores samfund skaber så meget stress og sygdom i vores kroppe og i vores energi.

Hvad er forholdet mellem vores niveau af fysisk sundhed, vores livskrafts vitalitet og evnen til at øge vores udtryk for højere bevidsthed? Og hvad kan vi gøre for at passe på os selv og skabe den livskvalitet og vitalitet, vi har brug for for at opleve vores maksimale potentiale? Gennemsnitsmennesket spiser ikke sundt og motionerer ikke nok, hvilket er en del af at opretholde et godt fysisk helbred, så livskraften er stærk nok til at opretholde et afbalanceret følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt immunsystem. Menneskehedens tilsyneladende manglende evne til at leve i harmoni med naturen, naturriget, har resulteret i ubalancer, der skaber mindre næring i vores dyrkede fødevarer, mere forurening og derfor mere eksponering af mennesker for en række giftige stoffer og mikrober.


I mine kropsscanningssessioner er det tydeligt, at de personer, der ikke tager kosttilskud, har store mangler i deres ernæringsniveau og cellulære vitalitet sammenlignet med de personer, der implementerer et kosttilskudsprogram. Kvaliteten af de fødevarer, vi har til rådighed, er meget næringsfattig. At indtage rå eller økologiske fødevarer er ekstremt dyrt, svært at finde og ikke tilgængeligt for lavindkomstgrupper. Forbrugermarkedet for fastfood, med stor vægt på forarbejdede fødevarer, emballerede fødevarer med farvestoffer, konserveringsmidler og kemikalier ud over sukkerafhængighed, er en langsom gift for den fysiske krop. Udnytter vores system bevidst den kendsgerning, at immuniteten sænkes, og fremmer uvidenhed for at garantere, at massernes hårdt tjente dollars siver gennem apoteker, forsikrings- og hospitalsindustrien? Er det endvidere hensigten at sænke bevidstheden, opretholde undertrykkelse og diskrimination i visse kredse af sociale “uønskede” og demografiske grupper? Er magteliten opmærksom på den skiftende planet og dette potentiale for hurtigt at øge bevidstheden og implementere aggressive strategier for undertrykkelse?Det bliver mere interessant at bemærke, at medicinalfirmaerne og den relaterede industri er blevet de største pengegiganter, der driver økonomi og sundhedsvæsenet.

Receptpligtig medicin er blevet mættet i vores medier og er blevet en del af en socialt accepteret adfærd, der fremmer indtagelse af syntetiske stoffer og kemikalier som det bedste valg, der kræves for at have et godt “helbred”. Syntetiske stoffer er en fornærmelse og undertrykkelse af immuniteten i den organiske menneskelige biologi. Der er ikke meget offentlig bevidsthed eller uddannelse på disse områder, der finansieres eller støttes, da medicin og sygdom er noget, der giver penge i kassen for big business. Det har været en ret genial struktur at holde den uoplyste offentlighed fast i sundhedssystemets cyklus, en livslang karrusel af vaccination, medicin, forsikring, hospitalsindlæggelse og mere medicin for at blive ved med at fodre de enorme dollars for at være i sygdom snarere end sundhed. I denne struktur er sundhedskvaliteten dårlig, men ikke alarmerende, så eksponeringerne går i en lang periode for det meste uopdaget.

Når vi langsomt akkumulerer toksiner i vores kroppe over tid, begynder aldringsfaktorer og vores immunforsvar at bryde sammen, så vi ikke er i stand til at afværge angrebet af toksicitet, når vi når den alder, hvor vores genetiske kodesvaghed eller nedarvede mønstre bliver aktiveret. At styrke sit immunforsvar ud fra en bevidsthed om disse interaktioner er ekstremt vigtigt for at bevare sin personlige livskvalitet og øge sit bevidsthedsniveau.

Med de aktuelle nyhedsoverskrifter om bioterrorisme/ bakteriekrig og vaccinationer er vi blevet mere bevidste om dette emne, og det skaber for det meste frygt i offentligheden, når advarslerne om “mangel” sendes ud til masserne. Man kan måske udfordre dette og spørge, hvorfor medierne på dette tidspunkt i vid udstrækning opildner til frygt for at få offentligheden til at vaccinere i en fart? Kan nogen huske 911-tragedien, hvor den medicinske direktør for et fremtrædende børnehospital på østkysten nægtede at give deres patienter eller personale koppevaccinationer, da vores regering promoverede, at alle tilgængelige vacciner, der var mangel på, skulle gå til disse børn og det medicinske personale først? Jeg bemærkede, at historien var på en bagside, der forsvandt helt, og jeg kunne ikke finde den refereret via min internetsøgning, men jeg glemte den aldrig.

Det var underligt for mig, at efterhånden som jeg blev mere opmærksom på, at Indigobørnene – Stjerne- eller Krystalbørnene – hurtigt blev flere og flere på planeten, blev de aggressive immuniseringsprogrammer samtidig fremskyndet. Efter den artikel har jeg oplevet et par klienter med små børn, der er diagnosticeret med autisme eller relaterede neurologiske lidelser, som føler sig sikre på, at det er fejldiagnosticeret og faktisk er vaccinationsskader.  Jeg har også haft klienter med symptomer på Parkinsons sygdom (rystelser), som gav udtryk for, at de begyndte at ryste på hænderne kort tid efter en aggressiv medicin- eller vaccinationsbehandling. Det er helt klart på det individuelle niveau, at man skal uddannes til at træffe en bedre informeret beslutning for sit personlige helbred i stedet for blindt at lade sig lede af det medicinske system.

Det korte af det lange er, at de fleste vacciner er fuldstændig giftige for centralnervesystemet og undertrykker menneskekroppens immunitet, og alligevel har vores regering i mange tilfælde gjort det obligatorisk at få indsprøjtningen og har ikke klart informeret offentligheden om de risici, der er forbundet med den. Jeg har inkluderet et par interessante links nedenfor til din research på dette område.

En anden faktor, som de fleste af os må forholde os til, er elektromagnetiske bølger, radionik, som bruges til negative eller forsvarsmæssige formål af vores regering. HAARP-programmet administreres i fællesskab af US Air Force og US Navy og er baseret i Gakona, Alaska. Det er designet til at “forstå, simulere og kontrollere ionosfæriske processer, der kan ændre kommunikations- og overvågningssystemers ydeevne”.

Dele af vores befolkning bombarderes med usynlige elektromagnetiske bølger, og visse demografiske grupper og mennesker er målgruppen. Generelt bruges dette til at kontrollere og undertrykke befolkningerne til selvtilfredshed gennem manipulation med frygt, sygdom og tankekontrol. Der er mange kontroverser og undersøgelser af muligheden for at kontrollere vejrmønstre ved hjælp af skalarbølgefeltteknologi.

Da de fleste mennesker ikke er bevidste om underbevidstheden, og hvor let den programmeres subliminalt, har mange af vores medier, programmer, reklamer og film “plantet” markedsføring eller budskaber for at skabe trang til at drive forbrug, afhængighed og forbrugerisme til ubalance. I sin mere ondskabsfulde form er kapitalisering på menneskelig smerte eller lidelse, mens glamourisering af rent overfladiske syn på sex, skønhed, status, penge og magt er store angreb for at undertrykke ånden og alligevel fodre egoets ubarmhjertige ønsker om social accept. Reality-tv har helt sikkert været et nyligt fænomen i seertal, som viser rigtige mennesker portrætteret i ægte smerte, lidelse eller dilemma.

Hvorfor er vores befolkning så fascineret af at se andre mennesker i smerte eller modgang? Bidrager eksterne energetiske manipulationer (f.eks. skalare pulsbølger, der bærer “frygt”-frekvenser) til at fodre lavere følelsesmæssige impulser og reaktioner i vores samfund?Dette er nogle grundlæggende faktorer, som der naturligvis er millioner af andre af. Men det er en daglig øvelse i fokuseret bevidsthed at afveje, hvordan disse faktorer interagerer med dig, påvirker dig i hverdagen, og om du vælger at lade disse energier komme ind i din indflydelsessfære.

At være bevidst og informeret giver mulighed for dømmekraft og klarhed til at opleve dit liv uden underbevidst eller anden indblanding. At udnytte de højere indre energier til at kultivere et højere følelsesmæssigt _ udtryk og intuitiv dømmekraft er din personlige kraft til at navigere gennem disse forhindringer. Vi har alt, hvad vi har brug for, inden i os. Vi har hjælp udefra og kan bede om hjælp fra de åndelige verdener til vejledning, healing og forløsning. Hvis du har brug for forslag eller støtte til, hvor du kan begynde kontakten med dit højere væsen, er du velkommen til at kontakte mig via e-mail. Deri ligger din sindsro som guddommelig fødselsret og guddommelig arv. Det er tid til at gøre krav på den.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »