IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Broen er tyndere end et enkelt hår! – del2

Og på et tidspunkt, når I forstår, hvordan denne matrix er opbygget, og når I forstår, hvad der virkelig foregår, hvorfor hvem gør hvad, så lærer I at bevæge jer i denne matrix, når det sker, så kender I jeres kald, jeres formål. Du ved det bare, det har faktisk altid været der. Det er i dig. Det er som en prikken i hånden, som at vide, at du ved det på forhånd, ligesom når nogen kommer rundt om hjørnet, og du vidste det præcis. og så snart du oplevede.

Hvorfor? hvorfor hvordan forkert og hvorfor? Er du en nøgle? Og når du bliver denne nøgle. Eller rettere sagt, hvis du er på vej til at blive denne nøgle, så vil du blive skyllet med alle matrixens vande, og det bliver ikke let ikke alle går helt igennem denne vej, og det er derfor 90% af mennesker aldrig har afsluttet noget i deres liv.

Men denne gang er det helt anderledes, når du går igennem og bliver denne nøgle, så åbner du alle døre, du er ikke tvunget til at blive her, du kommer og går, når du vil.

Ja, venner intuition intuition intuition er alt, intuition.

Og så venner så er der en anden kategori en programmeret kategori der siger hele tiden uanset hvor meget jeg elsker dig og jeg viser dig kærlighed kærlighed kærlighed de bekæmpes med alle midler og de siger bare uanset hvad de gør vi svarer bare med kærlighed kærlighed og så på et tidspunkt når de står foran dette væsen og siger hvorfor gør du det her vi elsker dig?

Og så siger disse væsener til dem nej, det gør I ikke. I er kun programmeret til at elske alle, så I forstår ikke hvad der sker med jer, og det er kun et program.
Jeg siger ikke, at vi skal være dårlige mennesker, jeg ved ikke, hvad der foregår i folks sind, eller hvad de tænker eller hvad? Det vil sige, jeg siger ikke, at jeg skal være dårlige mennesker og løbe ud, det er i hvert fald mig, der ønsker at indføre menneskelighed som et fag i skolen. Jeg siger, at man skal holde en balance. En balance venner, det er en løgn ingen af os er sådan, vi skal holde balancen, det vi virkelig er, og det er ikke dårligt hvis vi ikke altid kan være sådan, kun programmer kan altid være det samme.
Ja, og din energi bliver drænet hele tiden, og de opfordrer andre mennesker til at blive de samme svage til at være åbne til at være åbne hele tiden, her tager du alt, hvad du vil.
Det er ikke muligt.
Vær stærk min ven.

Nice Guy syndromet.

skrivet direkt fra sjælen

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »