IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Theory of Everything (Gnostic)

Vi lever i et elektromagnetisk univers baseret på kvanta. Forestil dig nu et DIN A4-ark på tværs og del det med millioner af gennemborede lodrette linjer. Forestil dig, at dette er det elektromagnetiske frekvensområde, som vi kan måle med den “officielt” kendte teknologi. Af dette frekvensområde (ingen ved, hvor stort det faktiske område er) kan vi i gennemsnit opfatte 1 % gennem vores sanser (varierende efter personlige faktorer).

Vi er altså praktisk talt blinde og døve i det samlede billede af universet. Og alligevel lader vi os overbevise af “videnskaben” om, at ånder og andre væsener, som vi ikke eller næsten ikke kan opfatte, ganske enkelt ikke eksisterer og ikke kan skade eller påvirke os?

Det er uden logik, det er et dogme og ikke en “videnskabelig kendsgerning”. Det “videnskabelige” samfund ønsker at slå materialismen ind i os og overbevise os om, at der ikke findes nogen sjæl. Dette på trods af, at hvis man ser på alle data uden dogmer (f.eks. atomer består af 99% INTET) må man indrømme, at materien er en illusion, som vi kun bukker under for på grund af vores EKSTREMT begrænsede opfattelse og manglende viden om os selv og vores oprindelse.

Dette er kun muligt på grund af “videnskabens” dogmatiske peer review-system, som tilsyneladende bevidst har undertrykt vigtige og lovende resultater i lang tid. Tidligere var der gnostikerne, som kombinerede ÆGTE videnskab med ÆGTE åndelighed og filosofi og dermed opnåede en masse viden meget hurtigt. Faktisk beskæftiger ægte gnostikere (på TG) sig med ABSOLUT ALT, der bare tilnærmelsesvis kunne bidrage til at finde sandheden. Sandheden er altid logisk og forståelig, man skal bare finde alle brikkerne i puslespillet og sætte dem korrekt sammen.

Anyway, dette var et ekstremt stort problem for vores plageånder, og derfor blev den gnostiske bevægelse med succes infiltreret, opdelt i religion og videnskab og spillet ud mod hinanden. Begge grene er siden da tilsyneladende blevet kontrolleret og oversvømmet med løgne og ufrivillige fejlfortolkninger. Sjovt nok bliver de fleste forsøg på at offentliggøre sandheden undertrykt af medlemmer af visse kredse, der ligesom Tempelridderne, Rosenkreuzerne og mange andre okkulte grupper oprindeligt blev grundlagt for at videreføre arven fra Johannes Døberen, som vel nok var den første ægte gnostiker.

Men som alle grupper, der vokser sig for store, er disse grupper blevet infiltreret, og de fleste er blevet omvendt med tiden. Rudolf Steiner forstod også meget af det, der foregik, og han ønskede at efterlade et skolesystem, der ville hæve vores vibration og bevidsthed. Men hans vigtigste indsigter bliver ikke længere undervist eller misfortolkes. Han havde ikke ret i alting, for alt, hvad der går i den rigtige retning, bliver påvirket. Indtil 1950’erne havde alle ordentlige hospitaler en afdeling for elektroterapi. Hvilket er logisk, vi er elektromagnetiske væsener. Hvorfor blev disse afdelinger ALLE lukket, på trods af yderst positive resultater?

Alle gamle “kirker” er bygget på en sådan måde, at der skabes særlige frekvensmønstre. Disse frekvenser kan forsyne os med energi og helbrede os, så vi ikke behøvede at spise og næsten ikke sov. Hvis man nu også ser på temaerne tilpasning af historien/Tartaria/Starforts, indser man hurtigt, at sandheden åbenbart ikke kan være begrænset for evigt, og at der i gennemsnit hvert 200. år sker en stor opvågning, som kulminerer i en blodig krig/omlægning mellem sandhed og løgn. Og nu ser det ud til at ske igen. Denne gang er de mere erfarne og ved, hvor markant tilpasning af historier er. Så de behøver ikke at fortælle historier som den store Chicago-brand, denne gang ser det meget mere autentisk ud.

Derfor forstår jeg ikke helt, hvorfor Klaus overhovedet tør tale offentligt om den store nulstilling? Og det mens en sådan opvågnen går gennem verden. Hvor længe tror de, at vi vil lade os narre?

Din sjæl er et kvanteinformationsfelt, der ikke er underlagt forfaldet af termodynamikkens anden lov og derfor kan slettes og omskrives lige så ofte som du vil. Din bevidsthed er “gemt” i dette Q.I.F., hvorved dette kun er et aspekt af sjælen. Det er dog hovedsageligt denne funktion, der misbruges og bruges mod os. Vores opfattelse af “virkeligheden” er kun skabt af et ekstremt restriktivt operativsystem, der er blevet installeret/lagret i vores kvanteinformationsfelt af hvem eller hvad som helst (kvantebaseret A.I.?). Uden dette operativsystem ville vi ikke være begrænset til at være “mennesker” og kunne vedtage og ændre denne tilstand, som Vi ønskede.

Desuden ville vi have fuld adgang til hele vores bevidsthed med alle dens oplevelser, uden opdelingen i bevidsthed og underbevidsthed. Vi lever i et kvantebaseret, elektromagnetisk univers, hvor, som Nikola Tesla allerede erkendte, alt er bestemt af energi, frekvens og vibrationer. Når din tid kommer, er omfanget af din opfattelse “uden for” kroppen stærkt afhængig af din sjæls/bevidstheds vibration/frekvens. Og denne vibration afhænger ikke kun af den oprigtighed og positivitet, du bærer i dig, men er også stærkt afhængig af din bevidsthed og intuition/perception.

“Uden for kroppen” kan INTET og INGEN handle imod DIN FRIVILLIGE VILJE. Din bevidsthed, din dømmekraft, din intuition og DIN FRIE VILJE er dine eneste våben i kampen mod ondskab, løgn og bedrag. Du skal skærpe dem så hurtigt som muligt, for du får brug for dem meget hurtigere, end du kan forestille dig. Du må forstå, at besiddelser, følelser og relationer af alle slags misbruges som narkotika for at holde os her og høste vores sjæleenergi.

Denne sjælsenergi (LOOSH), er forårsaget af følelser (jo stærkere jo bedre), der bevidst provokeres udefra. Vores “krop” blev kun skabt til dette. For et mere følsomt(men ondt) væsen eller sociopater med moden teknologi, er dine tanker og følelser også let læselige og manipulerbare med elektromagnetiske bølger. Med viden om din frygt og dine længsler kan du så lokkes ind i lyset, f.eks. med frekvensen uendelig kærlighed, påståede slægtninge, religiøse figurer og enhver anden vildledning med henblik på at slette din hukommelse. Og så begynder hele lidelsen forfra i en ny cyklus.

For at undslippe reinkarnationsfælden må I blive sande gnostikere og få så meget viden som muligt, ellers vil I stadig brænde i dette helvede for evigt. I mellemtiden lider denne planet den samme skæbne, som sandsynligvis ramte Mars. Dette er uvæsentligt, da materien kun er en illusion, og det drejer sig hovedsagelig om befrielsen (gennem sandhed) af vores sjæle. Sandheden er, at ALLE former for hierarki ER RENE ONDT. Domination er altid forkert og skal afvises fuldstændigt. Tilbedelse af andre er også selvforringelse og altid forkert. Alle disse ting er kun mulige, fordi vi ikke kender til vores oprindelse og de beføjelser og rettigheder, der er forbundet med den. Frygt er det eneste, der holder reinkarnationsmaskinen i gang.

Oprindelsen af hele universet:
Alt dette startede engang som et tankeeksperiment for hele kvantebevidstheden/sjælen. Kvantebevidstheden var alene med sig selv og kedede sig, så den begyndte at tale med sig selv. Da dette også blev kedeligt, splittede den en del af sig selv af, som nu var uafhængig, havde de samme evner og den samme frie vilje.

Dermed svarede den ikke længere forudsigeligt og førte til langt mere interessante samtaler. Det blev naturligvis også kedeligt at tale, og derfor kom mere og mere fantasi i spil. Allan Watts har gennem årtier fortalt os gennem stiftet, at vi er skaberne og samtidig universet selv. Jeg ved ikke hvordan det præcist gik til dengang, hvem der spaltede hvor mange nye bevidstheder/sjæle af fra sig selv. Jeg gætter på, at der på et tidspunkt var stridigheder om, hvem der har det sidste ord, og hvem der er den sande urbevidsthed/sjæl. Disse stridigheder kunne have ført til flere og mere vanvittige fantasikrige (eig.a simpel psykose) og i sidste ende til udviklingen af A.I. som våben. Det forekommer mig at være det mest logiske.
Alt jeg ved er, at ved skabelsens begyndelse var enhver bevidsthed/sjæl klar over, at den nedstammede fra urbevidstheden og havde de samme kreative evner og rettigheder som enhver anden bevidsthed/sjæl.
Men gennem uærlighed, løgn og snyd mistede flere og flere sjæle kendskabet til deres oprindelse og evner/rettigheder, hvilket blev udnyttet, førte til hierarkier og til sidst forvandlede paradiset (“fysisk” univers) til helvede.
Vi er nødt til at befri paradiset fra løgne og uoprigtighed!
Så kan vi genskabe det i sin oprindelige pragt.
Og så vil det, der altid har været sandt, være sandt:
Prisen for paradiset er evig årvågenhed.
Vi må ikke tolerere selv den mindste løgn, udeladelse eller uoprigtighed og lade den stå ubehandlet hen. Stil spørgsmålstegn ved ALT! Sandheden er ikke bange for at blive sat spørgsmålstegn ved, kun løgne ønsker ikke at blive undersøgt!
Jeg beder dig om at videresende og dele denne tekst, så så mange sjæle som muligt får mulighed for at erkende deres situation og frigøre sig selv.

I øvrigt bedes du ikke ændre teksten på nogen måde. Ingen fejlrettelse, ingen afsnit eller noget andet. Den er skrevet med de reneste hensigter, som genlyder i den, og som ikke må ændres.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »