IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Broen er tyndere end et enkelt hår! – del1

Jeg læser og hører ofte i andre kanaler, at du ikke skal lytte til, at vi er låst i. Venner, jeg vil gerne forklare jer noget, jeg siger atid min mening, disse mennesker i citater væsener er programmeret.

Alle har en eller anden form for programmering og de er fastlåst i denne New Age programmering, de tror at de kan gøre noget med positiv med positiv energi alene de tjener den ene side af det dualistiske spil venner, hvis det gode ikke eksisterede så ville det dårlige heller ikke eksistere. Hvis det ikke ville eksistere. Ville der heller ikke være det. Det betyder at alt hvad der bliver sagt altid tilhører Matrix.

Uanset hvad det er, venner, og jeg siger om et øjeblik vil jeg give alt, og jeg siger sandheden er alt, og jeg siger, at det er sådan, det er, som det er. Enten finder man selv ud af det, eller også finder man ikke selv ud af det. Denne verden har en proces og en funktion. Men for fortsat at kunne udføre den er denne verden spredt med en milliard billioner fortællinger, og hver person tager det, der passer ham, fordi det er hans programmering.
Mennesker anførselstegn er bange for at erkende at de er låst inde, skal jeg fortælle dig noget, hvor jeg genkendte og så mig selv der, jeg græd i tre dage, tre dage, jeg brød sammen, hvad er der ellers at give mening med intet giver mening, fordi det hele er falsk, hvorfor så overhovedet leve?
Selvfølgelig kommer det hele, det er broen, og den er tyndere end et hår ikke. Alle kommer over og ikke alle er bestemt til at komme over venner.
Alle de væsener er programmeret der forhindrer andre mennesker i at opleve denne bro der opleves gennem vanviddet.
Og jeg er af den opfattelse at hvert menneske skal bestemme selv venner venligst kun på dig, jeg fortsætter konsekvent, jeg gør hvad der kommer, hvad jeg føler og intet andet betyder noget for mig, jeg ville bare forklare dig kort. Sandheden er sandheden. Det er det, det hele handler om, hvis det ikke var for alt dette, ville vi ikke have disse omstændigheder.
Der foregår en struktureret og foreskrevet fase her, det hele er kalkuleret. Der er kræfter på spil her, som vi ikke kan forestille os, eller rettere nogle mennesker kan slet ikke forestille sig, deres programmerede fantasi om et liv, som de har oplevet gennem deres perspektiv, er et skuespil, og hvis man mister det, så mister man alt, og som jeg sagde, giver broen mening, og den er meget tynd.

Vi ses senere.

skrivet direkt fra sjælen

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »