IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Undersøgelse: Insektmad er giftig!

Insekter indeholder chitin, som ikke kan forarbejdes af vores tarme.
Cheatin er et meget velsmagende polysaccharid for kræft, parasitter, svampe og alt andet, der forårsager sygdom. Chitin er en del af dens struktur. Insekter indeholder også metamorfe steroider, især ecdisteron.
Det er ikke en føde for pattedyr. Kun fugle kan sikkert forarbejde insektfoder. Fuglenes fordøjelsessystem er helt anderledes end vores.
Nu ved du, hvorfor de vil have os til at spise insekter

Undersøgelse: Insektmad er giftig!

I dag træder en forordning i kraft i EU, som tillader tilsætning af insekter i fødevarer på en bred front.
Fra nu af kan forbrugerne tilsyneladende også blive forgiftet med kornskimmelbiller. Forgiftet? De Grønne og WEF fremhæver insekter som rige på protein og hævder, at de betragtes som almindelig mad i visse dele af verden.
De hævder også, at Det Europæiske Fødevaresikkerhedsagentur har undersøgt deres forbrug videnskabeligt og fundet dem uskadelige for sundheden. Så det er grønt lys for den grimme mad. Tilføjelsen af insekter er et profitmæssigt formål – de er rigelige og billige at skaffe.
Et hold forskere fra det veterinærmedicinske fakultet ved universitetet i León (ULe) undersøgte allerede i maj 2022 sundhedsrisikoen ved insektfødevarer. Farlige er “antinutritive og giftige stoffer som f.eks. chitin, det vigtigste materiale, der udgør exoskelettet hos leddyr {det videnskabelige navn for leddyr}.”
Et andet eksempel er tanniner, som danner uopløselige komplekser med proteiner og reducerer deres biotilgængelighed. Også fytater og oxalater, som nedsætter optagelsen af mineraler som calcium, zink, mangan, jern og magnesium. Desuden “forstyrrer saponiner fordøjelsen af proteiner, reducerer absorptionen af vitaminer og mineraler og er forbundet med hypoglykæmi”.
Alkaloider, der findes i mange leddyr, er “giftige for forbrugerne over en vis dosis”, og ligeledes er kryptotoksiske insekter risikable, “deres indtagelse bør undgås, da de indeholder steroidhormoner som f.eks. testosteron, der findes i nogle biller (…). Fortsat indtagelse af disse insekter kan føre til væksthæmning, manglende frugtbarhed, maskulinisering hos kvinder, ødemer, gulsot og leverkræft,” advarer undersøgelsen.
Andre stoffer, der er fundet i kryptotoksiske insekter, omfatter cyanogene glykosider (som findes i nogle larver), der hæmmer visse vitale enzymer, mens toluen, et giftstof, der angriber hjerne, lever og nyrer, er fundet i cerambycider af slægten Syllitus, samt nekrotoksiske alkaloider i nogle myrearter. Desuden er der en anden risiko for alvorlige allergiske reaktioner forbundet med at spise insekter – mange leddyr indeholder tropomyosin, argininkinase, glyceraldehyd-3-fosfathydrogenase eller hæmocyanin.
For at forenkle den videnskabelige jargon: Derfor væmmes vi naturligt nok ved at spise de krybdyr. De bør fortsat være en absolut undtagelse for overlevelsesmad eller kortvarig nødmad til overlevelsesferiegæster. I det daglige er de dog tilbøjelige til at forgifte os. Det er her, at den store tilbagejustering tydeligt viser, hvad den har til hensigt: Afindustrialiseringen og ødelæggelsen af vores økonomi følges op af en sænkning af vores levestandard til det laveste niveau, og den laveste skuffe skal også være vores daglige brød?

Kilde: Internet

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »