IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

The Law of One – del6

PRAKSIS SYV: ANSVARLIG SAMSKABELSE – Efterhånden som man bliver mere gennemsyret af den [åndelige identite]ts evige [kærlighed], aktiverer det [intelligente] blueprint det [guddommelige] formål med at være en [samskaber] med [Gud]. Den åndelige identitet og den intelligente plan for det [guddommelige formål] er ét og det samme. Klarhed over formål og retning bliver tydeligere og tydeligere, når man forpligter sig til at leve i tjeneste for principperne i Alle-EEN eller Kristus-ånden. At kende og leve vores formål bringer glæde, fred og tilfredsstillelse, selv når vi står over for modgang eller udfordringer. Når vi har opnået “Direct Knowing”, er vi [ansvarlige] for denne [viden] og [praktiserer ansvarlig samskabelse] med All-One. En ansvarlig medskaber ved, at alle [manifestationer] er i [partnerskab] med det Alt-Et. Vi besidder eller kontrollerer ikke noget, så behov, ønsker og overlejring af vilje bør undgås. Vi er forvaltere af Guds Ånd for at tjene andre i ansvarlig [samskabelse] med Alt-Et. Når vi ved dette og lever efter dette princip, er vi evigt fri for karmiske udvekslinger.


Åndelige principper at huske på

Der er mange veje, der fører til Gud (Alt-Et), og hver person/m e n n e s k e vil have en unik vej til at forbinde sig med Guds Kilde.
Når vi koncentrerer vores ultimative fokus på Enheden snarere end på selvet, udvider vi vores spirituelle kraft og effektivitet i verden.
Vores spirituelle praksis skal føles rigtig for os og være på vores personlige kapacitet og spirituelle niveau.
Vores spirituelle praksis skal være relativ til den aktuelle tid.
Den nye spirituelle adept vil begynde at flytte sit fokus fra fysiske handlinger og materie til at fokusere på de subtile energier og kræfter omkring os.
Alle ressourcer er givet af Gud (Alt-Et), og vi bør bruge disse ressourcer til at tjene Gud (Alt-Et) som en del af vores spirituelle praksis.

Dette er de nødvendige principper for adfærd, praksis og trossystemer, som [menneskeheden] er nødt til at lære for at opnå [åndelig frihed] og [suverænitet] ved at forpligte sig til at genopdrage sig selv til at [udvide bevidstheden] til højere [frekvensvirkeligheder], der gør det muligt for dem at komme videre ind i de fremtidige tidslinjer under opstigningscyklussen.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »