IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

JEG ER – del2

Eleven, der stræber efter at forstå og anvende disse kraftfulde, men enkle love, må være mere skarp i sine tanker og udtryk, i ord og på anden måde, for hver gang du siger: “Jeg er ikke, jeg kan ikke, jeg har ikke”, så er du i færd med at gøre opmærksom på dette nærvær, det store nærvær i dig, hvad enten du ved det eller ej. Det sker lige så håndgribeligt, som når du lægger dine hænder omkring åbningen af en ydre form. Men der er en væsentlig forskel her. I tilfældet med den ydre form kan din tanke styre din hånd, og du kan til enhver tid give udstrømningen igen. Men hvis du siger ordene “JEG ER ikke”, sætter du stærke, ubegrænsede kræfter i gang, som ikke vil holde op med at arbejde, før de bliver kaldt tilbage, og før den ufuldkommenhed, der er opstået, er blevet fortæret og forvandlet.
Dette viser også den enorme magt, du besidder til at tildele værdier til denne mægtige kraft fra GUD. Og jeg siger jer, elskede elever, dynamit er mindre farlig, for dens udladning ville kun frigøre jer fra kroppen, mens disse tanker, der sendes ud uden VIDEN og uden VEJLEDNING, binder jer til hjulet for geninkarnation i en uoverskuelig tid.
Du ser nu, hvor vigtigt det er for dig at vide, hvad du gør, når du tankeløst bruger udtryk, for du bruger og misbruger det guddommelige skabelsesprincip i universet: “JEG ER” eller “I AM”.
Prøv at forstå mig korrekt. Det er ikke et trivielt, fremmed eller orientalsk udtryk, men det højeste livsprincip, som er blevet brugt og formet i alle kulturer, der nogensinde har blomstret. Men hvis det første udtryk for hver af dens selvbevidste livsformer er “JEG ER”. Det er først senere, i kontakt med den ydre aktivitet, der er fyldt med illusoriske værdier, at livsformen begynder at nøjes med noget mindre end “JEG ER”.
Læg godt mærke til, kære elever, at når man siger: “JEG ER syg”, vender man livsprincippet, som i sin essens kun betyder FULDIGHED, om til sin modsætning. Gennem stædig uvidenhed belastes livsprincippet med noget, der aldrig naturligt har været dets eget.
Gennem lange århundreder med stædig misforståelse har mennesker fyldt hele atmosfæren omkring dem med løgne og uvirkelighed, for I ved selv, at når et menneske siger: “Jeg er syg,” er det en modbydelig løgn i tanken om hans guddommelighed, som aldrig kan være syg.
Lyder dette hårdt i jeres ører? Så tænk over det, og snart vil du indse, hvilken velsignelse og befrielse det kan bringe dig.
Kære elever, jeg siger til jer: Hold op med i GUDS navn at bruge disse fejlagtige udtryk om jeres egen GUDSomhed, for så længe I fortsætter med at gøre det, vil I aldrig kunne opnå F R I H E D . Jeg kan ikke sige det ofte nok, for hvis du virkelig erkender det og accepterer GUDS mægtige TILSTEDEVÆRELSE i dig, vil der ikke være flere ugunstige omstændigheder.
Hold op med at give magt til ydre omstændigheder, personer, steder eller ting, og er du ved at sige i GUDs navn: “JEG ER syg”, “JEG ER ødelagt”, “JEG ER Hvis du er ved at sige i GUDs navn: “JEG ER syg”, “JEG ER ødelagt”, “JEG ER lidende”, så vend straks denne fatale holdning til dens konstruktive modsætning, og erklær stille i dig selv, med al din videns styrke.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »