united not divided…

Email: info[æd]danmarkvaagner[dot]dk

Audiobesked-til-emnet-JEG-ER-I-AM-Du-er-din-egen-Gud

Livet, som det manifesterer sig i alle sine aktiviteter overalt, SKABER GUDDOMMELIGHED. Det er kun på grund af manglende forståelse for anvendelsen af tanke og følelse, at mennesker hele tiden afbryder rene strømme af denne perfekte livsessens, som naturligt ville udtrykke sin perfektion overalt, hvis den ikke blev forstyrret.
Livets naturlige retning peger mod KÆRLIGHED, FRED, SKØNHED, HARMONI og FULDHED. Livet er ligeglad med, hvem der [b r u g e r] det. Det strømmer uophørligt frem for at hælde sin fuldkommenhed endnu rigeligere ind i sin form, altid med enhver opløftende effekt, der har været iboende i dets væsen siden begyndelsen.
“JEG ER” – “JEG ER” er aktiviteten i “dette liv”! Det er mærkeligt, at der kan være oprigtigt søgende [m e n n e s k e r], som ikke er i stand til at forstå den sande betydning af disse to ord.
Hvis du siger og føler “JEG ER”, frigør du kilden til det evige liv, så det kan flyde uhindret.
Du åbner porten for dens naturlige strøm.
Hvis du ikke siger “JEG ER”, lukker du porten for denne magtfulde kraft.
“JEG ER” er Guds fulde skabelse!
Jeg har ofte præsenteret jer for sandheden om den skabende GUD. Jeg vil nu gerne have dig til at forstå dens første udtryk i jegets tilblivelse (individualisering). Det første udtryk for hvert enkelt individ et eller andet sted i universet er som et talt ord eller som en stille tanke eller som en hemmelig følelse: “JEG ER”! Heri kender det sin egen sejrrige GUDDOMMELIGHED!

Forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 4 =