IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Fokus på det essentielle

Den sætning støder jeg oftere og oftere på i løbet af dagen, og lige så rigtigt, som jeg synes, det er, lige så mærkelig synes jeg, at nogle definitioner af “væsentligt” er.

Nogle mennesker her er totalt fikserede på Corona-modstanden, nogle er stålsatte i deres forsvar af deres 18 hundrede noget forfatning, men nogle lægger bare ikke mærke til noget længere.🤷‍♂

I to år har vi ventet, diskuteret og frygtet Q og visse begivenheder. Nu bliver [sandheden] slået i ansigtet på alle her, og man får snarere fornemmelsen af, at nogle her er ved at falde i søvn igen. Hallo McFly?!? Forestil dig, at det er den store [opvågning] … og ingen deltager. 🤦‍♂

Hvordan kan det være, at så mange nu begynder at flyde meningsløst rundt, netop når klar tale ville være særlig påkrævet? Disse mennesker er, hvad jeg normalt kalder “New Age”. De plaprer usammenhængende ting, som de måske har læst om, men deres rene uvidendehed om disse spørgsmål bliver nu mere og mere tydelig. Hvordan kompenserer de automatisk for deres utilstrækkelighed?
Det er korrekt!
De projicerer nu deres egne uvidende utilstrækkeligheder over på deres folk, som logisk set stadig er i afhængighed.

Så vi har ofte at gøre med “åndelige lærere”, som ofte også samler penge ind, og som holder mange [m e n n e s k e r] i afhængighed. Hvad kalder man sådanne omstændigheder blandt professionelle?
Netop!
En sekt!

Det virkelig triste ved det?
De er ikke engang klar over, at de uden at anvende nogle principper næsten automatisk har fundet en kult. 🤦‍♂ Det er faktisk meget sandsynligt på det spirituelle område.

De sælger den fundamentalt korrekte idé om indre [frihed] som en slags mambo jambo, og det er ret logisk, at mange mennesker falder for deres sataniske kætterier, for det er, hvad de er. De handler alle i et “sammenhængende jeg”, men plaprer om “vi”. Hvad kalder man ego-relaterede budskaber, der repræsenterer noget andet end det, de er?
Det er rigtigt, det kaldes per definition satanisme.

Vi har brug for informationerne og begivenhederne her til først og fremmest at føre alle her på Telegram til selverkendelse, som vi derefter vil overføre til hele landet. Det er vi i øvrigt allerede i gang med. Det er mig en gåde, hvor nogle menneskers tilsyneladende selvtillid kommer fra? Har de sovet på et Superman-blad eller hvad? Nogle [m e n n e s k e r]… 🤦‍♂

Det er på tide, at Q overtager horehuset her, er det ikke? Jamen så…💥

Vi har brug for Aktivitet‼️ her
Ingen kan holde det her gnidderi ud længere.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »