IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

JEG ER – del3

“JEG ER” – og det betyder intet andet end: SUNDHED, FULDHED, OPFYLDELSE, LYKKE, FRED og KRAFT til at kende fuldkommenhed i dig og overalt.
Når du tænker på udtrykket “JEG ER”, betyder det, at du anerkender den SKABENDE GUDDOM, der er på spil i dit liv! Lad ikke fejlagtige udtryk fortsætte med at dominere og begrænse jer. Mind uophørligt jer selv om det faktum: “Jeg lever, jeg bevæger mig og holder mit væsen og alle ydre udtryk i GUDs fylde, der antager hvert øjeblik.”
Hvis I til stadighed er opmærksomme på dette uovervindelige, uovervindelige nærvær, holder I porten åben til dets rene, uovervindelige essens og intelligens, som kan bringe sin vidunderlige FULDHED ind i jeres ydre oplevelse.
Overalt, mine elskede, vil jeg hjælpe jer med at holde op med at udtale disse vildledende ord. Indbild jer ikke, at I på magisk vis kan undslippe konsekvenserne af sådanne forkerte handlinger: Det kan aldrig ske!
Mange af jer ved, at kvægavlerne i de vestlige stater registrerer og beviser deres ejerskab af de enkelte dyr ved at brændemærke dem med bestemte mærker. Mit ønske om, at I skal erkende og holde fast i GUDs skabende nærvær i jer, er så stort, at jeg næsten ønsker, at et jern skal brænde disse to ord “JEG ER” ind i jeres bevidsthed til konstant brug, så I ikke bliver distraheret og hele tiden erkender, anerkender og anvender dette mægtige, herlige nærvær af GUD, som I er.
Jeg håber inderligt, at alle, der hører eller læser disse ord, vil føle kraften og den mægtige overbevisning. Den følger dem gennem livet og kaster sig ud i handling, hvor end den kan komme til udtryk.
Hvis noget mindre end fuldkommenhed på noget tidspunkt ønsker at komme ind i din oplevelse, erklærer du med dybeste overbevisning, at det ikke er sandt, du anerkender intet andet end GUD, som viser sig som fuldkommenhed overalt i dit liv. Så længe du giver efter og accepterer fejlagtige fremtoninger som værdi, vil de finde udtryk i dit liv og i din oplevelse. Kære elev, det er ikke et spørgsmål om din tro, om du accepterer eller afviser disse sandheder, de er snarere loven, bevist af lange århundreders erfaring og lagt frem for dig for din frihed.
Bliv bevidst om, at din tænkning og dine følelser i fortiden har skabt den nuværende verdens disharmoni. Rejs dig op! Jeg siger: Rejs dig! – og gå med – JEG ER, så I kan befri jer selv fra disse barrierer! Der er kun én ting i dette univers, der er i stand til at indespærre jer inden for grænser: hvis I anerkender det ydre udseende som sandhed, i stedet for kun GUDs kraftfulde skabende tilstedeværelse inden i jer.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »