IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

INTET hurtigt, let og afslappet er HELLIGT.

Bevægelsen for kvinders rettigheder er blevet kapret siden 1960’erne. Den seksuelle frihedsrevolution var en del af det – det hele var en psyop. Alt sammen forbundet tilbage til CIA. Selv hippie-, Free Love- og Woodstock-bevægelsen var en del af det. Alt sammen en del af det arkoniske seksuelle elendighedsprogram – for at pervertere og omvende den hellige seksuelle [energiudveksling]. For at gøre sex afslappet – for at løsne “[kvinder]” til at have hurtig og nem sex med flere partnere.

At bruge gamle programmer fra “svinske 3D-[mænd]s adfærd” til at retfærdiggøre deres handlinger – for at [programmere] [kvinders] adfærd til at matche de svinske 3D-[mænd]s adfærd.

Alt dette er for at suge og dræne [m e n n e s k e l i g] livskraftsenergi fra begge køn – for at åbne portaler ind i den menneskelige cellekrop og tillade “usynlige” negative og parasitære enheder at suge deres [“loosh”-energi]. At sænke [m e n n e s k e r s] immunsystem, [vibrationer] og [frekvens], selvværd og nedbryde den seksuelle energis kraft og hellighed.

Den seksuelle energi er den mest kraftfulde energi i den menneskelige krop. Studiet af Kundalini, Neidan, Kama Sutra & Tantra lærer alle om den Seksuelle Energis vidunderlige kræfter.

Men mange af disse emner og praksisser er også blevet infiltreret af den mørke energi – for at blive brugt som en undskyldning for at finde hurtige og nemme fysiske seksuelle nydelser og partnere. Fysiske & astrale parasitter mæsker sig i menneskelig Loosh-energi som en førsteklasses delikatesse. Det er derfor, at alkohol & sex er to af de mest promoverede emner på matrixen.

I dag er den seksuelle perversion grasserende. Fortryllelsen er dyb. Transhumanisme & transkønnethed er stærkt skubbet af matrixen – forbinder til Baal & Molech.

Forvrængning & ødelæggelse af menneskelige kønsorganer garanterer non-stop sugning af “seksuel elendighed loosh energi” & en livslang “betalende” patient for det medicinske industrielle kompleks.

INTET hurtigt, let og afslappet er HELLIGT.

Følg NATURENS SANDE REGLER. At blive en top ballerina, gymnast eller professionel atlet er IKKE let at gøre.

At mestre din egen [Ånd], [sind] og krop kræver intens disciplin og øvelse.

Alt med HØJ VÆRDI som f.eks. skatte placeres aldrig i det fri. Diamanter, guld, sølv og andre ædelmetaller er ALDRIG LET at FINDE. Ting, der kommer hurtigt og nemt, er ALDRIG HELLIGT.

Dette gælder også for et autentisk selvmesterskab af den seksuelle [energi] & for at finde den rette partner. Den [m e n n e s k e l i g e] seksuelle [energi] er ikke et spil, der skal spilles og deles med hvem som helst – fordi han er sød, har et fedt job eller fordi hun er lækker med en saftig fersken. 🚫

Matrixen er fuld af trickfælder.

For at starte denne rejse må man [rengøre] & [rense] [sig selv] – cølibat, sæd tilbageholdelse for mænd & [helbrede] [sakral- & rodchakraerne]. ✨🙏🏽👁🤍✨

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »