IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Ændringen Del 9 – Den anden side

Den anden side kæmper tilbage

Vi ser: Selv om utallige kilder i løbet af de sidste 30 år har fremsat mange profetier om, hvordan #forandringerne vil ske, ved vi faktisk meget lidt og har været nødt til at #åbne #op og tilegne os denne viden gennem mange år, kassere den igen og fornemme den igen og igen.

Hvad ved vi overhovedet? Vi ved, at vi er på vej ind i en ny tidsalder – #Vandmandens #tidsalder. Det er den sjette tidsalder; vi har allerede passeret fem, herunder Hyperborea, Lemurien og Atlantis. Vi ved, at den nye tidsalder har en anden #grundlæggende #vibration, som vi må tilpasse os. Men mange detaljer, som vi troede, vi kendte, har – som vi har set – også vist sig at være #illusioner. Det er ting, som vi er blevet forledt til at tro, og som er blevet påduttet os. For det er ikke kun os, der er blevet opmærksomme på de #globale #forandringer, den anden side vidste også tidligt om dem. Derfor begyndte de tidligt at #manipulere #menneskeheden. For det første blev der i #forbindelse med den #åndelige #opvågnen i 1960’erne skabt et esoterisk marked med det formål at styre os mennesker med et bestemt indhold i en bestemt ønsket retning af tænkning. Derefter blev esoterikken, som egentlig kun betyder “læren om det indre væsen”, så forsmået og latterliggjort, at man i dag næppe kan udtale ordet uden at se dum ud. Det går så vidt, at en esoteriker i dag er forbundet med “højrefløjsscenen”. Betegnelser som “neurechter Esoteriker” eller “rechte Esoterikzene” (højre esoterisk scene) opstod, fordi man i visse grupper allerede i nazitiden kendte til indgangen til en “guldalder”. Hvilket naturligvis var fordi, at viden begyndte med strålingen fra partikelskyen i 1930’erne.

Fordi baggrundsmagterne var bange for, at menneskers #vibrationer skulle #stige, begyndte de at ændre den #naturlige #grundvibration, der hersker på Jorden, ved hjælp af frekvensmodulatorer som #HAARP, mobilmaster, ELF-bølger og andre #elektromagnetiske #våben. Desuden begyndte de at udstråle og kontrollere folk selv, når de først havde pillet sig selv ud af en lav vibration. #Fluor i drikkevandet skulle holde os dumme og tilpasningsdygtige. De stadig mere forgiftede fødevarer, medicin, kosmetik osv. skulle sænke kroppens vibrationer og føre til sygdom for at holde os fra yderligere udvikling. Da baggrundsmagterne opdagede, at der var #født #særlige #børn – #indigo- og #krystalbørn – skyndte de sig at dæmpe deres #vibrationer – bl.a. med medieafhængighed (smartphone). Det konventionelle skole- og uddannelsessystem blev også ændret på en sådan måde, at børn og unge ikke længere blev opmuntret i deres talenter, men blev presset ind i skemaer gennem pres for at præstere, så de blev til arbejdere og forbrugere, der var tilpasset morgendagens samfund. Så kom chemtrails, hvormed de forsøger at forgifte miljøet, at frembringe Alzheimers hos os mennesker og at holde os væk fra solens stråler. Dernæst skabte de genmonsteret i form af Monsantos genetisk modificerede frø og giftige ukrudtsmidler (glyphosat), som gør alt, hvad der kommer på vores tallerkener, endnu mere giftigt for os.

Derefter strammede de deres kontrol over medierne ved kun at servere os det, de ønsker, at vi skal vide og tænke. Internettet blev den største trussel mod dem, da det ikke kun gav gode netværksmuligheder, men også gratis og sande nyheder. Men også her er det netop ved hjælp af censur, netsøgningslove, sletninger og udvalgt indhold i søgemaskinerne, at man forsøger at undertrykke den sande viden og samtidig skabe et ukontrolleret forbrug hos os mennesker ved hjælp af personliggjort reklame. Sidstnævnte bruges til at sikre den ustabile økonomiske struktur og forføre folk (især de unge) til at vende sig mod det ydre i stedet for at vende sig indad. Og endelig overtog baggrundsmagterne endda kanalisering og brugte teknologier som “Voice-of-God” til at få folk til at tro, at en opstegen mester eller engel taler til dem.

Men alle disse forsøg på at forhindre os i at vågne op er nytteløse, hvis den gamle verdens 3D-hus er blevet ustabilt. Man kunne sammenligne det med et strandhus, hvis søjler er blevet rådne.

Vandet, der konstant slår mod træet, gør denne struktur mere smuldrende med hver bølge.

Med hver bølge af energi, der rammer planeten, kollapser også den politiske 3D-struktur og det gamle samfund.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »