IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Ændringen Del 7 – Et liv i 5D

Et liv i 5D

I den nuværende tid bliver det mere og mere vigtigt at #væreherognu for ikke at blive revet med af den accelererede #frekvens og andre #turbulenser. Dette er en vigtig del af den nye femdimensionelle livsform.

At være har her forrang frem for at gøre og det hvad vi er nødt til at gøre. Lige så vigtigt er #tillid. #Bevidstheden om, at alting har sin mening, og at alting sker på det rigtige tidspunkt, gør hverdagen lettere. Det omfatter også at #stole på, at #universet vil tage sig af dig, og at du aldrig vil være i nød. #Tvivl og #domme er ikke en del af et velfungerende 5D liv. Hvis de alligevel opstår, oplever du deres virkning ret hurtigt, for i dag #manifesterer alting sig meget hurtigere end tidligere. Så fungerer tingene ikke bagved og foran, timingen er forkert, og vi kommer i problemer.

Så opstår de “3D-forretningsforstyrrelser”, som jeg længe har kaldt dem – forstyrrelser i en hverdag, der egentlig burde fungere, men hvor virksomheder, myndigheder, postvæsenet, flyselskaberne eller andre virksomheder skaber problemer, ekstra arbejde og forsinkelser, fordi de arbejder for hurtigt, forhastet, anonymt, respektløst, umenneskeligt, med for lidt kommunikation og overbureaukratisering. Med en 5D-bevidsthed – med tillid, kærlighed, intuition, klarhed, venlighed og sans for det rette øjeblik – ringer postbuddet altid på det rette tidspunkt, ikke lige når du er i bad.

I en velfungerende 5D hverdag #passer den ene #ting ind i den anden, #alting #fungerer, og vi oplever, at vi er ét med vores omgivelser, ja, med alting. Det centrale punkt i livet er vores eget hjerte, som vi altid lytter til, og som til enhver tid kan fortælle os, hvad der er godt for os, og hvad der ikke er godt for os. Dette omfatter også #bevidstheden om at have kontakt med den #åndelige verden og f.eks. at kunne bede englene om at gribe ind eller hjælpe når som helst. 5D er også at tage sig tid nok til at lytte indad, for det er indad, at skiftet til 5D-verdenen finder sted.

Indefra kommer de #budskaber og #inspirationer, der fører os til #løsninger og til #nytænkning. Hvis alle #mennesker lytter til denne indre 5D-verden og deres hjerte og følger denne indre verden, vil vi snart have #mennesker overalt, der gør dette og dermed forandrer verden.

Forestil dig bare denne verden, hvor alting hænger sammen, hvor det ene liv passer til det andet, og hvor det, vi gør, altid giver mening.

5D-øjeblikke er øjeblikke, der lader os vide, at vi hører til en større helhed. Disse øjeblikke vil blive flere i løbet af de næste par år, hvis vi vælger at lade vores verden rejse sig og ikke gå til grunde.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer