IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Ændringen Del 6 – Kontakt

Kontakt med extraterrestriske væsener, engle og opstegne mestre.

Efterhånden som den #gamle #struktur smuldrer, bliver sløret mellem #dimensionerne med tiden #tyndere, hvilket gør det muligt for os at komme i kontakt med den #åndelige #verden og med #vibrationsmæssigt og #dimensionelt #højere #væsener. Mange #spirituelle #mennesker har oplevet sådanne kontakter, fordi det er en del af #opvågningsprocessen, når kontakten med det #højere #selv genetableres. Så ved vi pludselig, at der er #engle omkring os, som #beskytter og #hjælper os, når vi beder dem om det. Opstegne mestre som Jesus, Saint Germain og andre kan også træde frem og videregive budskaber, der transmitteres #telepatisk eller ved automatisk skrivning.

Men det er ikke alle disse kontakter, der er ægte. I dag ved vi, at bagmændene har #teknologier, der gør det muligt for dem at “hviske” beskeder til en person, som ligner virkelige beskeder meget. Vi har også erfaret, at nogle af Jordens indre beboere har taget kontakt med os mennesker og udgivet sig for at være #engle, #mestre eller #rumvæsener. Man må formode, at selv nogle kontakter, som George Adamski og andre kontaktpersoner havde, kan have været fingerede kontakter med rumvæsener, da jordboerne også har rumskibe. Mens vi (med få undtagelser) udelukkende opretholdt kontakt med rumvæsener gennem kanaliseringer og håbede på UFO-observationer, blev der opbygget et helt rumapparat, der var fuldstændig skjult for os, og først nu får vi gennem flere og flere #whistleblowers at vide, at Jorden længe har haft kontakt med andre arter, handlet med dem og besøgt andre planeter.

Gennem kanaliseringer fik vi kun kendskab til sirianere, plejadianere og andromedianere – for blot at nævne nogle få – som nogle mennesker var i kontakt med, og der findes en Galaktisk Føderation, som Jorden endnu ikke er blevet optaget i. Men samtidig eksisterede der en sammenslutning bestående af mange andre arter, som vi aldrig har hørt om, og som Jorden er medlem af. Den intetanende befolkning på Jorden blev berøvet alt dette, mens de drømte om et liv i rummet inspireret af “Star Trek” og “Starship Enterprise”. Virkeligheden og illusionen er endnu ikke blevet tilpasset her, og det vil tage lang tid.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer