IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

WEDISH KNOWLEDGE – KROPSBEHÅRING

Opfattelsen af skønhed er i øjeblikket stærkt forvrænget af medierne og skønhedsindustrien, som er besat af mørke kræfter og parasitære strukturer. Hos mange mænd er underverdenens entiteter, der ofte ligner blæksprutter, doktrineret til de seksuelle centre. Disse påvirker stærkt den seksuelle adfærd, kontrollerer og “dikterer”, hvad der er smukt og hvad der ikke er smukt.

Dette kommer undertiden fra hyppig pornobesøg, vilkårlig seksuel adfærd med parallelt alkohol- eller narkotikaforbrug og sådanne “vaner” som ureflekteret at “tjekke” kvinder ud for deres sekundære kønskarakteristika (hvilket på den anden side inviteres af kvinders ureflekteret overseksualiserede tøj).

Ligesom for kvinder spiller #kropsbehåring en uhyre vigtig rolle for mænd. Næsten endnu vigtigere. Da #manden skal hente en stor del af sine #energier fra Fader #Kosmos, er alt hår uhyre vigtigt som #antenner.

#Skægget spiller en særlig rolle i denne sammenhæng. På russisk er ordet skæg “boroda” en sammensætning af to ord “bogatstwo” og “roda”, som bogstaveligt talt betyder “stammens rigdom”. Med andre ord, en #mand, der vokser et #skæg, kobler sig til sine mandlige #forfædres #visdom og #rigdom. Omvendt afskærer en skægløs mand med kort frisure, der også barberer armhule- eller benhår væk, sig selv fra den #kosmiske #energi og forbindelsen til sine forfædre. Er svækket i sin #maskuline #kraft, er mere modtagelig for manipulation og vildfarelse, er en ung mand på det #energetiske plan.

P. S.: På billedet kan du se Andrei Voron (Andrei the Raven), den 104-årige vediske vismand fra de ukrainske Karpater.
#vedisk #wedish #visdom #mandskab #mandsenergi

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »