IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Vær opmærksom på, hvad du fokuserer på

En af de vigtigste ting at mestre for, at komme godt igennem hele denne Lockdown-tid er, at du ikke lader den ydre verden diktere, hvordan du har det.

Denne skøre tid opfordrer dig til, at lære dig selv, at kende, for at lære at bekæmpe dine indre dæmoner. Disse dæmoner er dine egne tanker, dine egne mørke sider, uhelbredte traumer og programmer, som du endnu ikke har kigget på og sluppet.

Dette kan virke som virkelig meget ekstra at håndtere, når du måske allerede i forvejen føler stort stress og pres for blot, at komme igennem dagen, men denne svære tid er det perfekte tidspunkt til, at helbrede det du hidtil har haft for travlt til at arbejde med.

Men inden vi ”går indad” for at helbrede, skal vi lige adressere den daglige “støj” og distraktioner, som vi utilsigtet fokuserer på.

Vores ydre verden skæmmes af billeder, der konstant pumpes ud af Mainstream Media (MSM), og som bruges til at skabe og forme vores bevidsthed, og heraf vores virkelighed.

Dette er en del af “Social Engineering”, som er en egentlig videnskab, der udføres af officielle institutter såsom Tavistock Institute. Gennem deres omfattende årtier lange studier af menneskelig natur og psykologi, har store virksomhedsinteresser konstrueret meget intelligente og præcise måder at manipulere masserne på og dermed styre deres fokus, humør og retning gennem forskellige dagsordener.

De benytter, opretter og manipulerer musik, reklamer, populærkultur, sociale medier, film, og tv, madtendenser, politik og sprog for at opnå deres dagsordener.

Det menneskelige sind skaber vores virkelighed, og derfor er det denne, der manipuleres på daglig basis. De, der har vores opmærksomhed, har ligeledes magten til at ændre vores opfattelse af virkeligheden, så kampen om at fastholde og udnytte kraften i dit sind og din evne til at skabe og manifestere, ER I FULD GANG!

”Vores sind fungerer ikke blot som observatører, der passivt opfatter virkeligheden som den er. Vores sind kan faktisk ændre virkeligheden, ”sagde Alia Crum, en assisterende professor i Psykologi og direktør for Stanford Mind and Body Lab (Stanford News, Collins, N. 11. juni 2018).

Ved at erkende, at vi i det væsentlige selv er SKABERNE af vores egen eksistens, og at vores tanker og intentioner skaber vores virkelighed, giver det stor mening, at vi skal være forsigtige med hvad vi giver vores opmærksomhed. Kampen for at holde sig informeret ved at kigge på Mainstream nyheder og samtidig forblive ved sine fulde fem i en sindssyg verden, er en kæmpe udfordring!

Den første regel for, at komme godt igennem lockdown eller enhver anden overvældende spirituel krise er at holde sig langt væk fra alt, der fastholder dig i en tilstand af frygt, vrede, hjælpeløshed, angst og magtløshed. Dette kan betyde at du skal undgå TV, radio, aviser og Sociale Medier men du skal bare vide, at dette er et MEGET KRAFTFULDT første skridt i retning af, at få det bedre og i at skabe en ny virkelighed i en bedre verden.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer