IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

En verden i lockdown og hvordan du kommer godt igennem

Dette må karakteriseres, som en hidtil uset epoke i menneskets historie. Med håndhævelse af nogle af de hårdeste begrænsninger af vores bevægelsesmuligheder og frihedsrettigheder nogensinde.

Spirituelle medier*) verden over er stort set enige om, at den historie, vi får vist på TV, ikke er den virkelighed, som foregår bag scenen. På trods af det enorme eksterne pres og på trods af den “film”, der konstant afspilles lige for øjnene af os, har de dog også været i stand til at se, at potentialet for en positiv fremtid er uundgåelig!

Hvad vi gennemgår over hele verden lige nu, er en transmutation af alle de negative ting som vi har holdt fast i. Både individuelt og kollektivt som samfund. Det gamle system er ved at dø og nedbrydes for at forvandle “mørke til lys”.

Derfor bliver denne tid, af spirituelle medier, kaldt for en kollektiv ”Dark Night of the Soul” – en mystisk periode med åndeligt øde, hvor al følelse af trøst er fjernet.

*) Spirituelt medie: følsom over for ikke-fysiske eller overnaturlige kræfter og påvirkninger : præget af ekstraordinær eller mystisk følsomhed, opfattelse eller forståelse, som ligger uden for den fysiske videnskab eller viden : immateriel, moralsk eller åndelig i oprindelse eller kraft

———-

Hele vores samfundsstruktur har indoktrineret os i retning af et meget begrænset trossystem, hvor vi helt fra barnsben lærer at opleve verden gennem kun fem af vores sanser og hvor brugen af ​​vores venstre hjernehalvdel (den rationelle, videnskabelige hjerne) favorisereres.

Som et resultat af dette accepterer de fleste at den 3-dimensionelle-virkelighed er den eneste virkelighed.

“Hvor er beviset?” spørger de fleste af os. Sørgerligt nok trænes vi op til at leve i denne tilstand, da de fleste, via kulturelle normer, lærer at lukke af for den intuitive, kreative, medfølende og åndelige side af sig selv til fordel for den analytiske, faktuelle side.

Som et resultat er vi nu vidne til en massemanipulation af den ydre verden. Vi sidder som lette mål, forsvarsløst fanget i vores stuer foran fjernsynet eller computerskærmen og absorberer al den “frygtporno”, der bydes os. Det kan lade sig gøre fordi de fleste af os tror, ​​at det er vores eneste virkelighed. Underbevidstheden opfatter de billeder, vi ser i medierne dag ud og dag ind, som ægte, og som et resultat af dette drives vi ind i en evig frygtstilstand.

Derfor leder vi konstant efter de ydre tegn for at få svar på spørgsmålet – “Hvornår vil jeg få det bedre?”

Men hvad vi alle virkelig har brug for at forstå, er at når vi fokuserer på den ydre verden, hvor mainstream medier styrer begivenhederne og dikterer os, hvad vi skal tro, hvordan vi skal tænke, og derfor sætter tonen for adfærd i den generelle befolkning, så er det i stedet op til OS SELV, som frie tænkere at tage vores magt tilbage, og nytænke vores virkelighed.

Sagen er i virkeligheden, at du kan begynde at tage kontrol over din indre verden og dermed begynde at få det bedre lige nu.

Dette er i virkeligheden den kamp, ​​som vi står overfor!

Dette er 3. verdenskrig, og krigen føres i dit sind!

Hvad der foregår udenfor dit sind er ikke din virkelighed; det er simpelthen bare en film, der afspilles for masserne.

De næste dage lægger vi gode tip op på bloggen, som kan hjælpe med at styrke dig selv åndeligt og komme godt igennem denne historiske tid.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »