IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Pressemeddelelse oktober 2020

Pressemeddelelse oktober 2020

Pressemeddelelse

Danmark Vågner er et nyt dansk initiativ.

Initiativtagerne bag udtaler: “Vi ønsker grundlæggende, at hjælpe de i vores samfund, der ikke selv har en stemme – det vil hovedsageligt sige sårbare børn og ældre og vores mærkesager er folkesundhed og menneskerettigheder.”

Vores holdning er, at situationen for børn og unge under Coronakrisen er ekstremt problematisk. Frygt for Corona, eksistentiel frygt, begrænset omgang med familiemedlemmer, mangel på nærhed, mangel på eksterne kontakter og begrænsende restriktioner i forhold til omgang med kammerater. Børnene reagerer på denne byrde med udvikling af både angst og aggressioner.

For de ældre har Coronakrisen ligeledes betydet store lidelser. Den pludselige ændring i levevilkårene f.eks. manglende kontakt til pårørende har udsat især demente for meget stress og følelsesmæssig belastning. Ældreplejesektoren var i forvejen presset, men situationen er yderligere forværret af Corona foranstaltningerne. Familiemedlemmernes interventionsmulighed blev frataget dem og identificering af fejl og plejeforsømmelser bliver ikke opdaget i samme grad som tidligere, hvor samarbejdet mellem plejepersonale og pårørende var intakt.
Vi har en tydelig ambition om at forbinde, inspirere og støtte mennesker, grupper og fagfolk der vil deltage aktivt i dette arbejde med at oplyse og hjælpe andre.

Vi har vurderet, at en måde, at hjælpe disse udsatte grupper på er ved at formidle uafhængige, gennemsigtige og evidensbaserede informationer om Covid-19 til de tilknyttede voksne, som HAR en stemme og dermed har mulighed for, at beskytte deres børn og ældre familiemedlemmer mod unødig lidelse.
I et meget nærværende tiltag tilbyder vi en faglig Hotline, hvor der er mulighed for, at stille spørgsmål til et panel af læger, sygeplejersker og andre med sundhedsfaglig baggrund.
Indtil videre ønsker det tilknyttede sundhedsfaglige personale, at bidrage anonymt.

I vores nationaliserede sundhedssystem, oplever de statsansatte læger og sygeplejersker, i den nuværende situation, en frygt for at miste både deres autorisation og job, hvis de udtaler sig mod de officielle udmeldinger.
Både panelets svar og alle øvrige informationer p Danmark Vågner tager dog udgangspunkt i det tyske “Stiftung Corona Ausschuss”, samt i flere andre internationale videnskabelige tiltag, der på verdensplan involverer mere end tusind læger, jurister og videnskabsfolk.

“Arbejdet i “Stiftung Corona Ausschuss” har nu udmøntet sig i at en sag mod de ansvarlige for COVID-19 bedraget, skal afprøves i retten for den nok største forbrydelse mod menneskeheden i historien”, udtaler den tyske top-advokat, Dr. Reiner Fuellmich.
“Vi er grundlæggende bekymrede for demokratiet og sammenhængskraften. Det indgår i folkeskolens formålsparagraf at sikre elevernes almene dannelse til at bidrage og deltage i demokratiet – og demokrati er jo ikke blot, at sætte et kryds hvert fjerde år.
Det er en process der kræver aktiv deltagelse og at politikere holdes ansvarlige for beslutninger og det grundlag de træffes på. Det vil vi opfordre til”, slutter initiativtagerne af.

Med venlig hilsen
Danmark Vågner, initiativtagere:
Jette Toft-Wede, Erika Lorentsen, Mads Wedel-Ibsen, Henning K. Thomsen

“Stiftung Corona Ausschuss” hjemmeside:
https://corona-ausschuss.de/sitzungen/

Rapporten om resultaterne af høringerne fra de første 13 udvalgsmøder i “Stiftung Corona Ausschuss”
https://corona-ausschuss.de/wp-content/uploads/2020/09/Kurzbericht_Corona-Ausschuss_14-09-2020-1-4. pdf

Fremstilling af sagen mod de ansvarlige for COVID-19 skandalen fremstillet af advokat Dr. Reiner Fuellmich: 
https://www.bitchute.com/video/9Bc6hip8vLC3/?fbclid=IwAR1KptoZLDWt0oKuVP0WJLOyT_Zsq2i- J6BlhLDiEK4FLNWJj8TsFD2v8da8z

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer


Translate »