IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Nyhedsbrev september 2020

Nyhedsbrev september

Nyhedsbrev september

GODMORGEN DANMARK – HAR DU LANGSOM SØNDAG?

Vi ved godt det er søndag i dag, men vi håber du har en langsom én af slagsen, og har tid til at reflektere lidt over tankerne. Læs med her hos danmarkvaagner.dk tror vi på, at ineffektiviteten og god samvittighed kan forenes, og at vi får den produktive tid tifoldigt igen, hvis vi pauser os selv en gang imellem. Vi tror også, at det er de nære ting vi husker, når livet går på hæld.

Du behøver ikke at være til langsomme søndage, for vi hylder nemlig det frie valg! Vi har selv knald i rumpetten, det meste af ugens dage, for vi tror så meget på vores sag, at vi er overbeviste om, at når vi én dag lukker øjnene for sidste gang, fyldes vi med stor stolthed …

Danmark er endt i en kaotisk tilstand. Det finder vi os ikke i! Hvordan ville det være hvis du selv kunne bestemme? Hvis du havde indflydelse p fremtiden? Kunne sikre dine efterkommere det demokrati, vi altid har ønsket os?

Danmarkvaagner.dk sætter fut i fejemøget og stiller myndighederne til ansvar for de konsekvenser, som de nye love risikerer at få for vores efterkommere. Én af vores vigtige mærkesager er også at samle ALLE foreninger og organisationer under ét fælles mål: Oplysning og frie valg for hvert enkelt individ!

Vi er en voksende gruppe frihedskæmpere som forlanger svar på grundlaget for de nye indgreb på samfundet. Vi ønsker at informere den danske befolkning om fakta, baseret på videnskabelig “Golden Standard” og sund fornuft. Vi elsker vores børn og forældre og har, som dig, et stort ønske om, at passe på dem og passe på os selv.

Vi ønsker at oplyse om konkrete protest handlemuligheder, når nye tiltag, såsom maskekrav, tvangsisolation, contacttracing, eller tvungen vaccine bliver gjort obligatorisk for alle.

HJÆLP OS … Der skal sendes breve! Det er ret nemt. Vi mangler bare folk. Der skal sendes NoA breve “Notifikation om Ansvarspådragelse”. Vi har brevet, så det skal printes og postes med anbefalet post.

Har du set, at vi pt har hårdt brug for hjælp på dit eget hjemmekontor?
Vi søger én eller flere som har mulighed for, at gå til hånde, ved bl.a at søge emailadresser på nettet, samt taste dem ind i Excel. Har du en kontormus i maven?

Måske har du også erfaring i WordPress, og har lyst til at være vores nye hjemmeside-opdaterings-frihedskæmper-type?

STØT OS … Vi er igang med at søge tilladelse til at lave en landsindsamling, således at vi kan samle penge ind til at sende de føromtalte breve Det tager imidlertid tid at få sådan en tilladelse i hus. Følg med ved at tilmelde dig nyhedsbrevet.

OPRÅB …

Danmarkvaagner.dk kalder alle frihedskæmpere, så vi sammen kan skifte retning.

Vi ønsker dig en herlig søndag.
Forresten …

Vi søger kvalificerede frivillige: Har du en kontormus i maven eller begår du dig nogenlunde i WordPress?
Efterlysning …

Brænder du for børns sundhed og for at sikre et sundt miljø på skolerne?

5G er en massiv sundhedsskadelig trussel, som er dybt uansvarligt at opsætte i samfundet, og i særdeleshed på skoler!

VÆR MED TIL AT STOPPE 5G, ved at oplyse forældre på institutioner, samt dele løbesedler rundt i din by.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer


Translate »