IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Vær opmærksom på det selskab, du holder

Videnskaben siger, at du kan absorbere deres negative energi, Videnskaben har længe bevist, at energi er reel, og at den findes overalt!

Energi er overalt og hele tiden. Den påvirker både mig og dig i hverdagen. Energi kommer fra en række forskellige ting, og den kan komme i en række forskellige former. Selv følelser er energi. Hvert menneske har sin egen energi, og hver person er forskellig på sin egen måde. Nogle mennesker har dårlig energi, og det kan have stor betydning for din generelle livskvalitet. Du skal være meget forsigtig med disse mennesker. Du bliver træt på grund af de mennesker, du omgiver dig med. Du opfanger ikke kun deres vaner, men du opfanger også deres energi.
De mennesker, du omgås regelmæssigt, kan have en stor indflydelse på dig. Videnskaben har først for nylig opdaget, at negative mennesker påvirker vores energi. Mens de fleste mennesker havde svært ved at tro på dette fænomen, er videnskaben kun lige begyndt at udforske den menneskelige bioenergi og specifikt hvordan vi påvirker hinanden.

Forskere fra Bielefeld Universitet har vist, at planter ikke blot er i stand til at producere glukose fra solenergi gennem fotosyntese, men også til at absorbere energi fra andre planter, der vokser i nærheden. Denne banebrydende undersøgelse har fået forskere og videnskabsmænd til endelig at forstå, at organismer som alger kan opfylde deres behov gennem flere forskellige mekanismer. Forskningen har også potentiale til at forstå, hvordan mennesker kan helbrede og hjælpe hinanden med naturlige energier.

Ifølge den tyske læge Olivia Bader-Lee ligner menneskekroppen meget en plante, der suger og absorberer den energi, der er nødvendig for at brødføde dens følelsesmæssige tilstand. Hendes præmis er, at vi er blevet fremmedgjort fra naturen og for hurtigt har overset bioenergiens rolle i vores dagligdag.

At være i et naturligt miljø er måske det eneste, vi har brug for for at helbrede. Du ved, at en tur i naturen automatisk får dig til at få det bedre? Det har en beroligende og helbredende effekt på dit humør. Bader-Lee forklarer, at dette skyldes energioverførslen mellem mennesker, planter og dyr: “Derfor er det ofte opløftende og energigivende for så mange mennesker at være tæt på naturen”.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »