IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del9 – Orphan Complex

Forældreløst kompleks

Orphan Complex er en almindelig mental lidelse, som mange Starseed og Indigo oplever, når de inkarnerer på jorden og ikke indser deres sande oprindelse og åndelige mission med jorden. De fleste Starseeds lider af hukommelsessvigt og bliver chikaneret af NAA for at afskrække dem fra at opdage deres sande mission og åndelige formål.

De fleste Starseeds valgte meget udfordrende jordiske blodlinjer at inkarnere i under denne cyklus. Før vi inkarnerede i 3D-jorden, forstod vi vores ansvar for at heale den blodlinje, og at den støtte, vi skulle bruge for at fuldføre opstigningscyklussen, ville være tilgængelig for os.

Det betyder, at mange af os lider af et forældreløshedskompleks på forskellige stadier af vores forfædres clearing- og healingproces. Når vi bevidst deltager i og spørger ind til denne proces, kan vi gøre mirakuløs healing tilgængelig ikke kun for os selv, men for vores udvidede oprindelsesfamilie og i hele vores slægtshistorie. Dette er hemmeligheden bag mestertalskoden 777. Syv generationer af blodlinjer vil blive påvirket i fortiden og fremtiden på samme tid, når det opstigende køretøj bevidst deltager i den spirituelle opstigning til kosmisk Kristusbevidsthed. Nu-selvet er indviet til at heale hele fortidens og fremtidens blodlinjer fra den nuværende identitetsstation. Dette er den hemmelighed, som NAA er så desperat efter at skjule for menneskeheden.

Arketyper af ofre

Orphan Complex er en Victim-Victimizer software mind control-arketype, der bruges til at ramme Starseeds, som er i spirituel udvikling under Ascension Cycle. Fordi mange spirituelt udviklende mennesker oplever isolation, depression og forvirring om, hvor vi hører til, føler mange af os fortvivlelse, mens vi er på jorden uden spirituel retning. Når vi er forvirrede over vores identitet, vil NAA gå efter stjernefrø, der har selvmordstanker og mørke depressioner som følge af den intense isolation, mange af os føler fra jordens indbyggere, og følelsen af at være afkoblet fra vores stjernefamilier.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »