IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del10 – Forfører-arketypen

Forfører-arketypen er meget energetisk profitabel at suge til sig for et Negativt Ego, der er kontrolleret af seksuel afhængighed og koblet til massebevidsthedens Sexual Misery program og trossystemer. Når et menneske vælger at spille forfører, giver det ubevidst sit samtykke til at blive implanteret energetisk for yderligere at fodre NRG-netværket og sprede dets NRG-implantater.

NRG og Michael-Mary Reversal er systemer, der er designet til at splitte mandlige og kvindelige energier ad og til at generere Gender Reversal, så der kan opnås indre balance gennem konsekvent misbrug af ens seksuelle energier eller kønsenergier. Forfører-arketypen er viklet ind i Baphomet Reversal Mother eller sataniske felter i jordlagene ved 2. chakra og 2. dimensionelle lag, som nærer Sexual Misery-programmet.

Controller-programmer

Controller-programmer er et udtryk, der bruges til at beskrive flere lag af Victimizer Mind Control-software, der bruges til psykologisk og følelsesmæssigt at programmere menneskeheden til at tænke tanker om begær, vold og had og til at tro, at Archontic Deception Behaviors frygtbaserede kontrolsystemer er en normal måde at leve på her på jorden. Håndhævelsen af disse Controller-programmer sker ved at tvinge identiteter og tankemønstre ind i folks sind, kaldet Victimizer Archetypes (VA). En almindelig seksuelt forvrænget arketype er forfører-arketypen, som giver næring til programmering af seksuel elendighed og kvindehad. Når vi forstår, at disse offerarketyper er målet for menneskeheden, kan vi lære, hvordan de dræner os for energi og giver næring til forbrugsmodellering og parasitisme, så vi kan holde op med at spille med på disse arketyper og ikke tillade andre mennesker at projicere deres arketyper over på os.

Forførerens seksuelle afhængighed

Hvis de fortsætter med at spille forførerens manipulationsspil, vil afhængighedsmatrixen blive smeltet sammen i deres 2. chakra og energikroppen Lightbody. Når de er marionetter, der spiller afhængighedsprogrammerne ud, cirkulerer der mere døds energi, og den seksuelle energi vil blive indsamlet fra de involverede mennesker på forskellige måder. Hvis forførerspillet ikke stopper, bevæger afhængighedsprogrammets struktur sig dybere ind i kroppene som en gravende tæge, der inficerer elementallegemet. Efterhånden som strukturen får næring, vokser den med større fangarme og æteriske snore, der overtager flere dele af kroppen for hele tiden at stimulere afhængigheden. Derefter bruges disse tentakler til direkte besættelse af kroppen under den seksuelle akt, for den agenda, som den, der overlejrer sine kræfter på kroppen, har. Af indlysende grunde frastøder dette sjælens vækst og hæmmer de højere åndelige legemer i at legemliggøre sig eller smelte sammen i dette menneske. Man kan bemærke, at det er derfor, mange mennesker, der er involveret i den seksuelle akt uden bevidste kærlige intentioner, går ind i en seksuel trance. Trancen opstår, fordi man er på autopilot og derfor ikke giver samtykke til at være fuldt til stede og styre sine kropslige energier. Ved klimaks er det højdepunktet, der skaber det største udbytte af seksuelle energier, der kan opsamles for dem, der kontrollerer afhængighedsprogrammet. At forstå risikoen ved seksuel promiskuitet har intet at gøre med moralsk dømmekraft, det har at gøre med åndelig modenhed.

Seksuel elendighed

Efter kapringen af disse 2. og 4. chakra-energicentre fra det astrale plan, blev falsk hvidt lys, falske Kristusbevidsthedsnet og falsk opstigning til sidst brugt her til at vildlede og forvirre mennesker. Den mest effektive måde at kontrollere mennesker på og pine dem var at kontrollere deres seksualitet og manipulere deres trossystemer omkring kønsroller og seksuelle holdninger. Den skade, der blev fremmet i disse lavere energicentre, især med den arkontiske bedragadfærd, der var designet til at påføre misbrug og pine og til at kontrollere menneskets seksualitet gennem vrede, voldtægt, seksuel afvigelse, pædofili, skyld, skam og misogyni, resulterede i følelsesmæssige forvrængninger og afvigende akkumulerede energier i de lavere kropslige 2. chakra-energicentre. Kønsopdeling, seksuel miasme og religiøse trossystemer, der fremmer had og adskillelse mellem kønnene, manifesterer stor indre skade på det menneskelige lyslegeme, især i de reproduktive områder af 2. chakra. De fleste sygdomme i de reproduktive områder er et resultat af kønsforvirringskonflikter, fremmed genetisk manipulation, omvending af indre energi og tro på seksuel elendighed, som afkobler personen fra at få adgang til sin indre Christos-ånd. Dette blev udnyttet af de negative aliens til at splitte og fragmentere sjælsenergierne i stedet for at integrere og helbrede dem ved at kontrollere og lede menneskers seksuelle energier ind i kønsopdeling.

Ved at fremme forvrængninger omkring den seksuelle akt, kønsroller og ødelægge vores forhold til vores mor og far (se Falsk forælder), faldt vores race ned i seksuel elendighed.

Baphomet, Månen og Yesod

I det esoteriske studie af Sephiroth i den hebraiske (Hibiru Tribes) Kabbalah er dette relevant for sfæren af Yesod, Månen såvel som ærkedæmonen Black Lilith. Baphomet er indviklet involveret i alle bedragerier og narrestreger i forbindelse med forførerarketypen, som fremmer den seksuelle elendighedsprogrammering af månekræfterne eller månekædelinjerne.

Molok – Moloch

Den Moloch-tilbedende tankekontrol er relateret til Moon Chain-slægterne, som er karmisk ansvarlige for Sexual Misery-programmerne, der har stjålet det hellige ægteskab Hieros Gamos og den hellige seksualitet fra jordens almindelige befolkning. Dette er i høj grad blevet opnået gennem NRG-netværket ved at fremme had, skyld og skam over alle forhold relateret til menneskelig seksualitet, samt fremme afhængighedsrelateret seksuel frigørelse, mens man er fuldt åndeligt afkoblet fra sine seksuelle partnere. Disse adfærdsmønstre er beskrevet i profilen Archontic Deception Behavior og NAA’s strategi for human Mind Control. Mange Archontic Deception Behaviors involverer brugen af Seducer Archetype til en række forskellige formål. Forførere og mange relaterede karismatiske personligheder, som f.eks. salgsteknikker med stort pres, bruger i bund og grund de samme mørke manipulationskræfter, som tjener bedragerånden.

Succubus

Personer, der identificeres med forfører-arketypen, kan være aggressive manipulatorer af energi og i avancerede stadier fungere som en succubus.

 • Entiteter, der suger kreative energier til sig. Primært motiveret til at suge energier fra det seksuelle/kreative energicenter i 2. sakralchakra. Det manipulerer den sensoriske funktion i hjernen til en nydelsesstimulus, og dette er mere en slags fornemmelse af “seksuel” nydelse, om du vil. Det mærkes i dine kønsorganer, ikke i dit hjerterum….de dukker op og skaber “triangulerende” energier. Det kan føles, som om din partner “snyder” dig, fordi du fornemmer en anden seksuel kemi, der kommer fra et andet sted.

Forfører fremmes hos børn

Seksualiseringen af tegneseriefigurer har også temaer, der fører til en udvikling af seksualiseringen af børn. Børn lærer seksualiseringsadfærd, som til sidst gør dem i stand til naturligt at lære at efterligne forfører-arketypen, som promoveres i skønhedskonkurrencer for småbørn og til sidst børnepornografi og pædofili. Dette er en Archontic Deception Behavior-metode og NAA-strategi til at traumatisere menneskebørn så unge som muligt ind i Sexual Misery-programmering og yderligere producere pædofile og seksuelle traumer. Traumatiserede og misbrugte børn bliver ofte til traumatiserede og misbrugte voksne, der giver næring til cyklusserne i Victim-Victimizer tankekontrolprogrammerne, hvilket gør det overdrevent nemt at kontrollere den mentalt og følelsesmæssigt traumatiserede befolkning gennem Addiction Webbing og Sexual Misery. Dette får sataniske kræfter til at vokse på jorden, som blomstrer for at fremme pædofili som acceptable standarder for menneskelig adfærd.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »