IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del8 – Helt-redder

Helt-redder-komplekset er en arketype af Victim-Victimizer-software til tankekontrol, som bruges til at ramme Starseeds og mennesker i spirituel udvikling. Det er et af Controller-programmerne, som er et underprogram til Victim-Victimizer-softwareprogrammet og en kollektiv miasme, der er akkumuleret gennem mange generationer.

Da offerarketyperne og relaterede programmer, der er indlejret i den cellulære matrix, er meget forstærkede nu, især i forbindelse med livsgennemgangsmønstre for mange af os, der nu er på opstigningsvejen. Dette er eksplosivt for nogle af os nu, og jeg observerer fælder til indfangning og afhængighed, som kæber, der forsøger at gribe fat i vores sårbarhed. Hero-Savior er opført i HGS Manual under Victim-Victimizer 2 clearing under Addictions/Phobias.

 • Helt: (dvs. overflade: Du er hjælpeløs, så jeg vil redde dig! Skjult: Lad mig stjæle dine ressourcer, så jeg kan blive mere magtfuld, end du er)

Starseeds, der er ved at vågne op, er ofte mål for lavere energetiske skelneniveauer, så de sætter sig selv i farlige eller destruktive scenarier, fordi de tror, at “Gud eller deres guider har bedt dem om at gøre det”. Nyligt opvågnede mennesker er generelt nødt til at heale helte-frelser-komplekset, for hvis det ikke rettes, vil denne tankefejl udvikle sig til spirituelle ambitioner, der er baseret på usunde negative ego-holdninger. Normalt betyder det, at personen bliver til fare for sig selv, fordi de sætter sig selv i helteposition og tror, at der er brug for dem til at redde andre, men i virkeligheden bliver de fanget i krydsilden i den spirituelle kamp. De fejlfortolker deres personlige opvågningsoplevelser, som kan udvikle sig til et helte-redder-kompleks – at de er her for at redde verden, fordi folk omkring dem ikke har det niveau af intelligens eller bevidsthed, som de måske føler, at de har adgang til.

Generelt er det i spirituelle fællesskaber almindeligt, at personen med et uhelet helte-redder-kompleks vil forsøge at redde folk omkring sig fra en indbildt trussel eller vision, som NAA giver dem i holografiske indlæg for at splitte og erobre gruppeindsatsen eller forstyrre gruppeprojekter. På den måde bliver personen med heltekompleks brugt dygtigt af NAA og bliver en mørk portal, der bruges til at ødelægge gruppens sammenhold ved at give næring til dramaer, ondsindet sladder, splittet konkurrence og antagelser uden at have fakta.

Red Cube klonede identiteter

Derudover er Red Cube AI-teknologien designet til at være en genetisk kodeknuser for anti-hierogamisk forening eller til at skabe interferens gennem et Alien Love Bite-scenarie, der engagerer personen i tunge følelsesmæssige dramaer via Victim-Victimizer-arketyper og forvekslet identitet ved at holde de indre og ydre kønsprincipper adskilt. Red Cube-teknologien udnytter smertefulde følelsesmæssige astrale skader og forvekslinger af identiteter, så målet ikke kan se, hvem der er hvem, hvad der er de falske tidslinjer og bedragere i forhold til den autentiske identitet. Målpersonen kan forveksle AI Digital Twins, der er indsat i deres hologram, med deres tvillingesjæl, eller hvad der ellers kan inkluderes for at forstyrre integreret åndelig opstigning ved at forvirre dem med forvekslet identitet eller helt-frelser-arketyper. Dette inkluderer, at målet tror, at de er denne særlige identitet fra en indsat digital tvilling af en klonet Opstegen Mester i deres lyslegeme, hvor denne klon kører AI rød bølge, falsk feminin violet programmering eller andre kunstige frekvenser, hvilket er ret almindeligt i new age-kredse uden Negativ Ego-træning og Victim-Victimizer clearing.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »