IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del7 – Falsk sikkerhed

Falsk sikkerhed er følelsen af, at man tror, at alt er i orden, men det er det i virkeligheden ikke. Dette er almindelig manipulation for at få nogen til at tro, at alt er godt, før man angriber eller fører nogen ind i destruktive eller negative situationer, eller at der er en overhængende fiasko i situationen.

Falsk tryghed er en software-arketype til tankekontrol, der bruges til at ramme mennesker i åndelig udvikling. Det er et af Controller-programmerne, som er et underprogram til Victim-Victimizer-softwareprogrammet og en kollektiv miasme, der er akkumuleret gennem mange generationer.

Da offerarketyperne og relaterede programmer, der er indlejret i den cellulære matrix, er meget forstærkede nu, især i forbindelse med livsgennemgangsmønstre for mange af os, der nu er på opstigningsvejen. Dette er eksplosivt for nogle af os nu, og jeg observerer fælder til indfangning og afhængighed, som kæber, der forsøger at gribe fat i vores sårbarhed. Falsk sikkerhed er opført i HGS Manual under Victim-Victimizer 2 clearing under Addictions/Phobias.

Det negative egos selvtilfredsstillelse fremmer blandt andet holdninger som fanatisme, falsk tryghed, formodning og søgen efter sjov for enhver pris. Fanatisme er uhæmmet besættelse, og selvom de fleste ikke anerkender det som en form for egoets selvtilfredsstillelse, er det en tilfredsstillelse af egoistiske ønsker gennem STS.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »