IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Typer af ånder dæmoner mørke væsener og ånderelaterede spørgsmål – del2

– Mørke ET’er – reptiler, grå væsener
Mørke ET’er, reptiler, grå, blå og andre mørke ET’er er i stor udstrækning ledere af de mørke kræfter og arbejder hånd i hånd med det øverste niveau af mørke væsener i eksistensen. Mørke ET’er er gamle udenjordiske væsener, der kom til jorden for at bruge planeten jorden, mennesker og alle jordens indbyggere som energikilde og magtmiddel. De er de mest problematiske væsener, der findes. Mange mørke ET’er ligner englevæsener med hensyn til deres forståelse og bevidsthed om virkelighedens natur. Mange mørke ET’er er frafaldne og udstødte fra deres planeter, riger og dimensioner og blev tvunget til at komme til jorden, fordi det var den sidste udvej. De blev til gengæld på linje med de mørke kræfters dagsorden og fik en slags jordisk kontrakt, som placerede dem i høje rækker blandt det mørke rige. Som deres rolle hos de mørke kræfter antyder, har de til opgave at kontrollere og lede mange masser af dæmoner og mørke væsener på jorden og hjælpe dem i deres arbejde med mennesker. Mørke ET’er placerer tynde trådlignende implantater i mennesker for at overvåge deres tanker, placering og forståelsesniveauer. De erstatter menneskets tanker med deres egne og stjæler fragmenter af energilegemet og erstatter det med dele af deres eget. Mennesker, der bliver knyttet til mørke ET’er, er ikke helt menneskelige, da de bærer en fremmed bevidsthed i sig, men det gælder for alle åndelige tilknytninger og mørke kræfter.

– ET-implantater
Implantater er meget tynde trådlignende snore, der er knyttet til mennesker fra ET-riget eller -dimensionen for at opretholde kontrol og overvåge mennesker. De er sat op som et overvågningsredskab for mest at overvåge, hvordan mennesker tænker og bruge visse tankemønstre til deres fordel. Det er sådan, de opretholder en forbindelse til mennesker.

– Faldne engle
Faldne engle er en særlig type englevæsener, der har valgt at forblive jordbundne og adskille sig fra resten af engleriget. Faldne engle blev på linje med de mørke kræfters dagsorden på jorden og arbejdede side om side med dem for at hjælpe dem i deres arbejde med menneskeracen. Der var en tid for mange hundrede år siden, hvor man fandt faldne engle i mange mennesker, men nu er de en sjælden race, og de fleste har rettet sig ind efter lyset. Der er stadig nogle få på denne planet, og det er blevet konstateret, at de er mere eller mest (99%) tiltrukket af kvindelige kvinder.

– Dæmoner født i en menneskelig inkarnation
Nogle mennesker blev på tidspunktet for deres inkarnation/fødsel på denne planet født med en dæmon eller et andet mørkt kraftvæsen knyttet til sig eller indgydt i deres sjæl. Dæmonerne bliver knyttet til dem i livmoderen og på det nøjagtige tidspunkt, hvor en ny sjæl ankommer til jorden. Dette er ikke et almindeligt fænomen og sker kun hos mennesker, der har haft kontrakter med de mørke kræfter, eller uhelede/uafsluttede/uopklarede sjælskontrakter fra et tidligere liv, eller et andet underliggende problem, der ville få en mørk kraft til at knytte sig til en person på det pågældende tidspunkt i dennes liv.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »