IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Typer af ånder dæmoner mørke væsener og ånderelaterede spørgsmål – del3

– Negative åndelige vejledere
En negativ åndelig guide er et væsen, der forsøger at gemme sig under dække eller titel af en åndelig guide, men som i virkeligheden ikke har noget positivt at tilbyde, og er mere end sandsynligt en mørk ånd eller dæmon, der udgiver sig for at være en åndelig guide eller en englestemme i en person.

– Døråbninger eller “døre”
Døråbninger er energetiske åbninger, der skabes i en persons energifelt, eller sind eller krop, som skaber en lavere vibrationsmæssig (energi-) åbning, der øjeblikkeligt tillader eller inviterer enhver form for ikke-fysisk væsen i tilstrækkelig nærhed ind i en persons energifelt/aura. Disse døråbninger skabes på forskellige måder, såsom frygt, vrede, stoffer, alkohol, nogle medikamenter, nogle operationer, at være bevidstløs/udslået et øjeblik, magt over andre gennem sex, penge, intimidering eller enhver anden form for mørk magt over nogen, at stjæle andre menneskers kraft/sjæl, sjælstab/traumer, religiøs fanatisme, nogle former for kanalisering og mange flere.

– Mørke portaler – i mennesker eller steder
Mørke portaler er energetiske døråbninger fra denne dimension til den mørke kraftdimension. De bruger dem til at hoppe ind og ud af denne dimension og ind i deres dimensioner. De kan være placeret i menneskers energifelter, eller de kan være placeret i bestemte rum, hjem, jord osv.

– Snore med mennesker
Snore er energetiske forbindelser, som vi har med mennesker, der ikke tjener os. De holder os energetisk og åndeligt forbundet med visse mennesker, som vi har haft relationer til. Snore er skabt af en grund, og det er for det meste baseret på en magtkamp, eller frygtbaseret, eller negative forhold mellem to mennesker. Vi udvikler alle snore med mennesker, men når de mennesker, vi har med at gøre, ikke er sunde, eller når forholdet er usundt, bliver snorene meget tykke og klæbrige og begynder at dræne energi og kraft fra den ene person til den anden. Der skal læres en lektie om, hvorfor snoren blev knyttet, for at den kan fjernes.

-Psykiske snore
Psykiske snore er en psykisk (mental) forbindelse med en anden person. Psykiske snore holder dig forbundet med en anden person psykisk og mentalt, hvilket resulterer i konstante drømme med denne person, en forelskelse eller konstant at tænke på denne person, at tænke på denne person samtidig med at den tænker på dig, psykiske angreb, at føle sig konstant bombarderet af en anden persons tanker, følelser, energi eller personlighed og meget mere. Psykiske snore er anderledes end normale snore, idet de befinder sig i dit sind og ikke er af energetisk karakter. Psykiske snore holder os forbundet med mennesker, som vi opbygger relationer med, men mange af dem er ikke sunde for os, da de holder os forbundet med de mennesker, som er usunde for os.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »