IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Typer af ånder dæmoner mørke væsener og ånderelaterede spørgsmål – del1

– De mørke kræfter
De mørke kræfter er en elitegruppe af mørke, og lavere niveau entiteter, en intelligens, og bevidsthedsform, og et eksistensrige. De mørke kræfter styres af et lederskab og et komplekst netværk af forskellige typer væsener, som alle arbejder sammen og følger den samme protokol, som er dominans og magt over den menneskelige race og i nogle tilfælde visse menneskers død. Mørke kræfter anvender, om man vil, visse væsener såsom dæmoner til at befolke jorden for at intensivere frygt, mørk magt og dominere lysarbejdere. De mørke kræfter eksisterer også som en bevidsthedsform uden for deres dimension inden for den menneskelige race, som frygt og negativ magt.

Frygt og biprodukterne af frygt er den energetiske lighed og karakter af hele det mørke kraftriges energimæssige lighed og karakter. Frygt er i sidste ende det eneste, der adskiller menneskeracen fra at have en forbindelse til de mørke kræfter, da de bruger frygt til at kontrollere mennesker og holde dem fanget i deres dimension.

– Dæmoner/mørke energivæsener
Dæmoner er den største modstand på denne planet i spillet om tilknytning til besættelse af væsener. De spiller en af de største roller i kampen mellem frygt (mørke) og kærlighed (lys). Dæmoner er ikke-menneskelige mørke energivæsener, der har fået til opgave af de mørke kræfter at knytte sig til den menneskelige race og skabe så meget elendighed, smerte og kaos, som de kan. Deres arbejde her på jorden er at styrke de mørke kræfter gennem manipulation, fratagelse af magt og ødelæggelse. De består enten af masser af mørke sjæle, der er blevet komprimeret sammen, eller hele ikke-menneskelige mørke væsener. Der findes også forskellige klasser/arter af dæmoner som f.eks. formskiftere og mindre dæmoner. De formskiftende dæmoner kan bevæge sig frit rundt i energifeltet og hoppe ind og ud af dette rige og ind i deres eget rige. Mindre dæmoner er dæmoner på lavere niveau, der ikke er så avancerede som formskiftere, men som stadig besidder en negativ/mørk kraft og energi.

– Ånder Entiteter/ånder fra afdøde/spøgelser/poltergeister
Åndsenheder er menneskelige sjæle, som på dødstidspunktet nægtede at gå over til den næste verden. Fordi de ikke valgte at gå over, blev de hængende på jorden som enten hele sjæle eller dele af sjæle, muligvis for evigt. Disse jordbundne ånder er derefter fortabte, ensomme og forvirrede og tiltrækkes af levende mennesker for at leve af deres energi og følelser og leve gennem dem.

– Mørke åndelige entiteter
Mørke åndelige entiteter er dem, der har besluttet at arbejde hånd i hånd med de mørke kræfter. De er i essensen mørke sjæle, som blev på linje med de mørke kræfter efter deres fysiske død. De arbejder sammen med dæmoner og andre mørke entiteter for at stjæle dele af menneskers kraft, sjæl og skabe større åbninger og huller i menneskers energifelt, så de kan samle flere entitetstilknytninger op.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »