We The People united not divided…

t.me/danmarkvaagner

The Law of One – del8

Emerald Founder Records


Smaragd-pagten

The Founder Records omtales også som Emerald Covenant CDT Holographic Plates, der omfatter den egalitære filosofi om Law of One, som oprindeligt tilhørte alle de [menneskelige] 12 stammer og var den vigtigste åndelige lære, der var almindeligt forstået under de lemuriske og tidlige atlantiske tidslinjer. Hver holografisk disk blev beskyttet og administreret af en tildelt Maji Grail King på Jorden, som fungerede som hovedvogter af sin stammes planetariske stjerneport.


Emerald Founder Records indeholdt eksplicit viden om [menneskets] oprindelse, genetik og formål, hvilket inkluderede historiske tidslinjeberetninger om galaktisk historie, der anses for at være den guddommelige [fødselsret] for alle [englemennesker]. Disse data blev samlet på en masterkopi af 12 holografiske diske og blev kendt som de originale Emerald Founder Records, som indeholdt grundlaget for at beskrive virkelighedens [bevidsthedsmekanik], [manifestation] og [foreningen] af alle udtryk med den [evige, kærlige, Ene Gud Kilde]. Emerald Founder Records indeholdt eksplicit gammel visdomslære om de forenende principper i den [Kosmiske Suveræne Lov om En], hvor mennesker blev direkte undervist i, hvordan de [åndeligt] kunne aktivere deres [lyslegeme] gennem [bevidsthedstræningsmetoder], så de kunne opnå fuld [frigørelse som en Kosmisk Christos].

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/