IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

SECRETS OF THE UNITED NATIONS

Stormen har lagt sig over hele verden

🟥 Millioner af mennesker verden over er ved at opdage sandheden gennem filmen “SECRETS OF THE UNITED NATIONS”, som går verden rundt på syv sprog! Det er et øjeblik af opvågning, som fylder os med energi og overbevisning.

Et netværk af pensionerede politibetjente og efterforskere, der leder kampen mod børnehandel i Europa, har fortalt os, at de har modtaget filmen på fem sprog takket være deres internationale forbindelser. Deres ord giver ekko i vores ører: “Denne film vil udløse et verdensomspændende maraton!”

Selv grundlæggeren af Doctors for Freedom in Europe har sendt os en besked, hvor han tilbyder sin hjælp. Forandringens ringe i vandet breder sig, efterhånden som filmen bliver delt på netværk af erhvervsledere og politikere i Holland, som lover at se den. Og dette er kun begyndelsen!

Vi må aldrig give op, men indtage en krigers mentalitet. Vi skal ikke ramme dragen én gang, ikke to gange, men angribe bedragets monster, indtil det kollapser! Vi skal være beslutsomme, urokkelige og ubøjelige.

Så nu går vi i gang: Besøg influencer-konti og post filmlinket som en kommentar. På bare et par minutter kan du nå ud til tusindvis af mennesker. Lad gnisten flyve! Del filmen som en kommentar under præsidenters, ministres, berømtheders og mediepersonligheders indlæg. De har brug for at høre sandheden!

Tænk, hvis denne film virkelig var gnisten, der tændte en ild af samvittighed blandt højt profilerede mennesker, som så ville hjælpe med at forhindre FN i at blive verdensregeringen?

Sandhedens magt er ufattelig, og vi er vidner til, at den udfolder sig! Lad os lade det sprede sig, i Telegram-grupper, Facebook-grupper, hvor som helst du kan poste indhold. Lad os sende det til lokale sikkerhedsstyrker, skoleledere, hospitalsdirektører, lokalaviser osv.

Lad os alle være en del af denne epokegørende forandring, som er ved at skabe historie.

Hvis du ikke har set “SECRETS OF THE UNITED NATIONS” endnu, skal du sørge for at indhente det forsømte. Brug venligst nedenstående links.

ENGELSK
https://stopworldcontrol.com/unevent

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »