IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Mere aktuelt end nogensinde før, altid.

Alt vil adskille dig fra #sandheden, fra dig. Fra din #skæbne og fra at du tilhører Gud.

Det er på tide at #frigøre dit #sind og løsrive dig fra alt det, der stjæler og trækker din #energi – det handler altid om din #kraft. Om din #sjæl og din #ånd.

Begge kapsler forenet er #sandheden – det verdslige og det #åndelige integreret. Vi er guddommelige #kreative #væsener. Alle, der ikke er på din #frekvens, er dine fjender – det betyder ikke, at du skal bekæmpe nogen, men løsriv dig fra dem og kun være opmærksom på dig selv – fokus må aldrig være på det ydre, ellers er du kontrollerbar.

Du ER. Det er alt, hvad der er at vide, så længe du har håb om en frelser, er du selv fortabt. Gud har givet dig en dør, det er op til dig at gå igennem den – denne dør er ind til dit indre. Udforsk #dig #selv, og du vil komme til #sandheden.

Overbevis dig selv, mediter – gå ud i #naturen, gå ind i #stilheden – kom væk fra alt giftigt – mennesker, mobiltelefoner, arbejde, venner – indret dit liv, så du altid har det sjovt, hvis det ikke er tilfældet, så ændr alt – hvis du vil, vil det lykkes for dig.

Det handler om din #sjæl, om din #styrke. Vær ikke bange, vær ikke bekymret – for så snart du indser, hvem du virkelig er, kan livet begynde, og du vil intuitivt vide, hvad du skal gøre, og alle de nødvendige oplysninger vil komme til dig – det drejer sig om handling.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »