IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

JEG ER – del4

Den vestlige verden kan godt lide at bilde sig selv ind, at de nægter at bruge de gamle østlige ideer om magi, med andre ord misbrug af mentale kræfter. Men den værste form for magi findes i dag inden for politik gennem misbrug af vildledte mentale kræfter, værre end noget menneskeheden har oplevet i sin hidtidige historie. Hvis den samme enorme tankekraft blev brugt omvendt til at indse, at der i virkeligheden kun er én SKABENDE GUD, ville alle sende denne sandhed ud, og ved at sende denne sandhed ud, ville de ikke kun befri sig selv, men også befri den politiske verden med frihed og retfærdighed! Så ville vi opleve en naturlig verden, en verden med den SKABENDE GUD til stede!
Det er igen i dag, som det var engang i Egypten. Alle dem, der misbruger deres intellektuelle evner, binder sig selv til uenighedens torturbænk, fra den ene legemliggørelse til den anden.

Indtag denne holdning: “Af intet og af ingen vil jeg tillade, at betingelser bliver pålagt mig, undtagen af G U D! JEG ER, som alt godt, kun styret af GUD!”
I skal gøre det til en vane at berolige jer selv. Sæt jer ned tre eller fire gange om dagen, bare for at bringe jeres ydre selv til ro. Det vil give kraften mulighed for at genoplade. Lær at kontrollere og beherske kraften i din krop! Hvis du vil have kraften til at være stille, skal du selv være stille. Hvis du vil have kraften til at være aktiv, skal du selv være aktiv. Rejs dig op, se noget i øjnene og mestre det. Der er ingen anden vej! På alle måder bør disciplen se på sine vaner og opløse dem. Han skal ikke vente på, at nogen henleder hans opmærksomhed, men søge i sig selv og udrydde alt, hvad der er ufuldkomment! Det giver en frihed, som ikke kan opnås på nogen anden måde.
Den, der holder fast i gamle vaner, er som en, der går i laset tøj. Den studerende skal ikke ønske at vente på, at nogen tænker over og løser disse spørgsmål for ham! Han må gøre det selv! Kun han, ingen anden, kan gøre det for ham!
Når man arbejder under denne stråling, bliver alt det, der hviler sløvt i mennesket, løftet op i lyset og fortæret. Vær på vagt, så opmærksomheden ikke fæstner sig ved noget, du ikke ønsker!
Det er fuldstændig latterligt at blive ved med at vende tilbage til ting, der ikke har bragt succes. I har opbygget jeres barrierer i århundreder, og nu kan I ved hjælp af opmærksomhed og jeres egen indsats frigøre jer fra dem inden for få år!
Er det ikke anstrengelserne værd?
Er det ikke vidunderligt?
Lidt humor er ofte den hurtigste og mest kraftfulde måde at slippe af med en ting, for en sjov, glad følelse frigiver den energi, der uventet kan skabe de vidunderlige effekter.

vidunderligt

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »