IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Det multidimensionelle væsen – del2

Her kommer oversvømmelsen
Fornemmelsen af energetisk tilskyndelse til transformation opbygger momentum og føles i sin tvungne acceleration som en oversvømmelse af Jorden. Sluserne er åbne, og menneskehedens opvågning accelereres enormt. Det, der i vid udstrækning er blevet oplevet som subtilt og æterisk, eller som en uhåndgribelig fornemmelse for dem, der er på vej mod bevidst opvågnen, er nu blevet meget tydeligt for mange andre. Vi bliver mindet om, at denne transformationsproces ikke længere kan undgås, at vi ikke kan gemme os for vores skabelser eller feje vores ubalancer ind under gulvtæppet ret meget længere. Hele skabelsen, inklusive planetlegemet, hjælper os aktivt med vores transfigurationsproces, så vi fuldt ud kan legemliggøre den guddommelige sandhedsånd, der bor i os. Vi bliver yderligere opklaret for at afsløre de dybeste niveauer af integritet og den dybt storslåede opvågning af vores autentiske selv, for at få adgang til den ubegrænsede bevidsthed indeni og manifestere vores sande sjælsønsker. Når vi erkender, at den guddommelige intelligens ikke er uden for os, men snarere findes i hvert atom og hver celle i vores fysiske kroppe, venter vores åbenbarende bevidsthedsoplevelse på os!
Det lyder så vidunderligt, så utroligt at tage del i denne transformation! At legemliggøre guddommelighed som menneskets guddommelige skæbne, det ville enhver person ønske. Kom så med det! Så hvorfor kan denne proces gøre så ondt, og hvorfor er den så forvirrende? Vi bringes til erkendelse af den smertefulde frygt, der dukker op inde i kaos, samtidig med at vi forstår, at kaoskræfterne er iboende i alle niveauer af transformation. Og her befinder vi os, stående i kaoskræfterne som en del af processen med vores jordiske transmogrifikation, mens hver eneste celle i vores krop bliver fuldstændigt, og jeg mener HELT, reorganiseret!
Hovedord: trans-mog-ri-fy Etymologi: oprindelse ukendt transitiv betydning: at ændre eller forandre meget og ofte med grotesk eller humoristisk effekt/ intransitiv betydning: at blive transmogrificeret synonym se TRANSFORMERE.  Selv Merriam-Webster kender ikke oprindelsen til dette ord! Helt ærligt tror jeg, at vi ALLE kunne bruge en smule humor i vores personlige transmogrifikation lige nu!Det er klart, at vi må lære at finde os til rette i kaos, at bevare roen inde i orkanens øje. Nøgleordet i disse tider er at blive mere og mere tilpasningsdygtig og fleksibel. Med vores nye skærpede opfattelsesevne kan vi nu fornemme dette kaos stort set overalt omkring os! Og når det er sagt, så gentag efter mig: “Kaos er min ven!”

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »