IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Danmark Vågner® er et registreret varemærke i Danmark.

Dette er for at informere dig om, at dette websted inkl. subdomains og alt dets indhold, billeder, artikler, ord, tekst, pdf dokumenter, word dokumenter og alt andet på dette websted, også medier du printer ud, er registreret og beskyttet af copyright, gælder også til inhold af:


Ingen har tilladelse til at bruge noget indhold fra dette websted uden copyright info til forfatteren. Det er blevet vist mig, at nogle mennesker synes at tro, at indhold på internettet er til fri afbenyttelse uden respekt eller kredit til forfatteren. Dette er ikke tilfældet. Mit Danmark Vågner lydprogram er også ophavsretligt beskyttet.


Læs mere om licensen på https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/

Du må gern bruge vores artikler, videoer, billeder med en copyright info til:

 • danmarkvaagner.dk /eller
 • danmark-vaagner.dk /eller
 • danmark-vågner.dk /eller
 • danmarkvaagner.dk /eller
 • @danmarkvaagner /eller
 • @DANMARKVAAGNER /eller
 • Danmark Vågner

Billeder/Videoer har forskelige copyrights, og vores egen billeder har også et copyright direkt i billede.

Other International Copyright’s @kesszero @lisarenee @lin @thor @laura. A few pictures on our website are by @Tomás and @Patrick-Goldenlotus.

Der findes også pdf/word dokumenter, bruge venligst copyright info fra dokumentet.

Billeder eller dokumenter uden copyright, betyder vi fand ikke nogen original forfatter. Desvære er det ikke altid muligt at finde den rigtige forfatter til digitale medier.

Finder du din egen copyright i opslag, billeder eller videoer og vil har fjernet den så kan du kontakte os på info[æd]danmarkvaagner[dot]dk.


Informationsfrihed

Denne side handler om beskyttelse af retten til ytringsfrihed i relation til internettet og informationsteknologien samt de digitale rettigheder til denne teknologi.

Informationsfrihed er en udvidelse af ytringsfriheden, en grundlæggende menneskerettighed, der er anerkendt i international lov, og som nu mere generelt forstås som ytringsfrihed i ethvert medium, hvad enten det er mundtligt, skriftligt, trykt, via internettet eller gennem kunstformer.

Det betyder, at beskyttelsen af retten til ytringsfrihed ikke kun dækker indholdet, men også udtryksmidlerne i forbindelse med brugen af dette materiale til intellektuele/spirituele udforskning (med undtagelse af forsætlig kriminel skade på en anden).

Der henvises til dette websted for at fremme den åbne udveksling af information og for yderligere at fremme informationssamfundet og respekten for menneskerettighederne inden for ytringsfrihed som nedfældet i de forfatningsmæssige frihedsrettigheder og principperne for at fremme et åbent og frit samfund. Stor tak til @Lisa.

Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni. Lin


Tillæg:

 • I overensstemmelse med FN’s charter, Verdenserklæringen om Menneskerettigheder (især artikel 12/19 – www.unric.org) gør vi hermed indsigelse mod den danske stats/virksomheds lagring af mine data.
 • Jeg udsteder også et virtuelt husforbud for alle indenlandske og udenlandske hemmelige tjenester og spionagetjenester.
 • Lagring og scanning af mine data er forbudt!

Udelukkelse af ansvar (ansvarsfraskrivelse)

Ansvar for udsagn og indhold af kommentarer

Operatøren af dette websted distancerer sig formelt fra alle udsagn og indhold af kommentarerne og accepterer intet ansvar eller ansvar i denne henseende.

Ansvar for indhold

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider. Men vi som tjenesteudbyder er dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med den generelle lovgivning forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er dog kun muligt fra tidspunktet for kendskab til en specifik overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, vil vi straks fjerne dette indhold.

Ansvar for links

Vores hjemmeside indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen. En permanent overvågning af indholdet på de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete beviser på en overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi straks fjerne sådanne links.

Ophavsret

Indholdet og værkerne, der er oprettet af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt danske lov om ophavsret. Kopiering, bearbejdning, distribution og enhver form for anvendelse uden for grænserne af ophavsretsloven kræver skriftligt samtykke fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. For så vidt som indholdet på dette websted ikke er oprettet af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsret. Især er tredjepartsindhold mærket som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på eventuelle overtrædelser, vil vi straks fjerne sådant indhold.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »