IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Det multidimensionelle væsen – del1

Løft dit slør: Overlev opstigningsprocessen

Da jeg vågnede i dag, følte jeg en følelse af hastværk, angst og endda panik. Mit hjerte bankede hurtigt. Jeg kiggede ud og så en smuk orange morgensol, hvis stråler fremhævede skyerne fra den storm, der lige var passeret. Jeg blev klar over, at min cellekrop vibrerede med en viden om noget ubeskriveligt, et niveau af ny energetisk information, der var så stor, at den føltes altomfattende. Jeg kiggede ud af vinduet igen for at se denne storslåede udsigt i horisonten, som om det ville forsikre den del af mig om, at alt er okay, alt er fredfyldt. Alting vil blive godt igen. Jeg var noget forvirret over denne cellulære reaktion af dyb angst, når jeg virkelig kunne føle i mit hjerte, at jeg havde så meget at være taknemmelig for. Jeg brugte morgenen på at indånde følelsen af fred og dyrke større accept og taknemmelighed for alle de vidunderlige ting, der dukker op i mit liv. 
Jeg kunne ikke lade være med at fornemme, at vi alle føler vægten af forandringens intensitet under opstigningen og kæmper med disse uregerlige eller frygtsomme uudforskede dele af os selv. Alle disse personligheder, alle disse hatte, alle disse etiketter, som vi bærer som mennesker. Mor, far, lærer, healer, barn, vismand, udsending, uskyldigt fjols, spirituel kriger, forretningsmand, ægtefælle, partner – hvem er jeg i dag? Hvorfor føler jeg det, som om jeg er inde i en trykkoger? Jeg kan ikke se denne gryde, som jeg bliver kogt i, men jeg føler helt sikkert, at temperaturen stiger til et meget ubehageligt niveau! Hvad bliver vi forberedt på her på jorden? Hvorfor føler jeg, at min krop er bange og ængstelig for det, der skal komme?
Mange af os, især dem, der læser med, er meget bevidste om, at vi oplever et enormt bevidsthedsskifte på denne planet for menneskeheden og for alle livsformer. Vi kan mærke vores multidimensionelle selv komme online, og efterhånden som disse aspekter begynder at integrere sig i os, bliver vi mere bevidste om de mange fornemmelser og tilstedeværelser, som vi ikke har bemærket før. For dem af jer, der endnu ikke er klar over eller i stand til at identificere, hvem den multidimensionelle del af jer selv er, skal I bare tune ind på de nye og anderledes, nogle gange mærkelige, men alligevel velkendte nye fornemmelser, tanker og følelser, som I oplever dagligt, mens I forandrer jer. Det er dig, og det er nyt.Så meget af det, vi plejede at gøre, det, vi plejede at være, det, der gav os glæde som person, fungerer bare ikke og vil ikke fungere længere! Nogle af disse erkendelser er smerteligt frustrerende, mens andre bringer os stor glæde. Det ser ud til at være tid til støttehjul til den nye cykel eller nogle armstrækkere til at holde os flydende i den dybe ende af poolen. Hvis jeg bare kunne finde ud af, om jeg er på asfalten eller i vandet, er mit næstbedste gæt!

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »