IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Den skamfulde krig mod ulve i Skandinavien. Del 3

Forebyggende drab, såkaldt skyddsjakt, teknisk set en “selvinitiativ”, diskretionær drabshandling.

Lovgivningen giver mulighed for at dræbe rovdyr på stedet som en forebyggende foranstaltning for at forhindre et angreb. Dette sker naturligvis uden officiel kontrol, og det kan ikke udelukkes, at hunde provokerer bjørne, f.eks. når de jager andet vildt. Og det mest almindelige argument fra jægerne er, at hunde bliver dræbt af ulve, og at de ikke kan jage elge så frit, som de ønsker, med fritgående hunde.

Det er overflødigt at sige, at fritgående hunde bør forbydes i ulveområder – et NO GO.

Siden 2010 er denne lov i alarmerende grad blevet brugt som en “undskyldning” for at dræbe bjørne, ulve og loser. Meget få sager fører til undersøgelser og annulleres på grund af manglende beviser. Spørgsmålet om dyremishandling, f.eks. når en bjørnehun bliver dræbt (og der derefter opdages to unger i træerne), eller når ulve efterlader deres unger, bliver aldrig straffet eller diskuteret.

De kollaterale skader og de hyppige skader, som jægere og hunde forårsager, straffes aldrig.

Grusom jagt med hunde

Jagt med jagthunde har udviklet sig i Sverige og er ved at blive en grusom handling mod både hunde og vilde dyr, som ikke straffes på nogen måde. Svenske jægere har også indført nye typer af aggressive jagthunde, der er trænet til at jage rovdyr. Miljøstyrelsen, som er hovedansvarlig for vildt- og jagtspørgsmål, har udvidet retten til at jage med fritgående hunde – tre hunde må jage én ulv, uanset om det er en ulveunge eller en voksen ulv. Uetiske jagtmetoder omfatter også gamle middelalderlige jagtmetoder med køller og omkredsning af området med “skræmmende ledninger med bevægelige tekstiler”, der er sat op for at omringe ulve på flugt og drive dem mod jægerne.

Træning af jagthunde i naturen på rovdyr i deres levested.

Det værste af alt er, at Miljøstyrelsen har indført endnu mere afskyelige teknikker – nemlig at tillade alle jægere at træne deres hunde en måned før den officielle jagtstart! Selv i områder i Sverige, hvor der ikke udstedes jagttegn.

Det betyder, at træningen begynder på vilde bjørne (med unger) i deres levesteder fra juli til august (jagtstart den 21. august), på ulve i december (jagtstart den 2. januar) og på losse i februar (jagtstart den 1. marts). Det er også tilladt at træne hunde på indfangede vilde dyr i særlige træningscentre. Denne sadistiske praksis tages ikke op af Miljøstyrelsen på trods af talrige protester fra ikke-statslige organisationer. Samtidig terroriserer jagt med hunde andre vilde dyr, f.eks. jagt på vildsvin, som er tilladt næsten hele året rundt og også om natten.

Den svenske jagtlobby har et fast greb om alle vilde dyr og planter, og det juridiske system for jagt er manipuleret. For at dreje på dødshjulet har Miljøstyrelsen yderligere åbnet op for jagt på alle dyr, herunder trækfugle som traner og svaner, med en ny bekendtgørelse fra 2021 til 2026! Übersetzt mit www.DeepL.com/Translator (kostenlose Version)

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
    Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
    Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
    Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
    Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
    🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »