IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Del 4 – Alt, hvad du har brug for at vide om forandring, fotonbæltet og tre dages mørke!

Jordens transformationsproces

I 1987 begyndte den globale transformationsproces med den Harmoniske Konvergens, hvor millioner af mennesker blev enige om at løfte Jorden sammen med menneskeheden op på et nyt niveau. Baggrunden: Da en ny cyklus begyndte den 17. august 1519 i henhold til mayaernes kalender, som varslede en mørk tid, blev denne mørkets begyndelse ledsaget af spaniernes erobring under ledelse af Cortez.

Konquistadorer tog hellige steder, landområder og kultur fra maya-kulturen under plyndringerne. Dette indledte en periode med formørkelse, der skulle vare 9 gange 52 år og slutte 468 år senere – den 17. august 1987, som vi kender som den Harmoniske Konvergens. Med den dag sluttede mørkets cyklus.

Det åndelige menneske for 30 år siden forstod, at vi engang var større og må udvikle os dertil igen. Han kendte til det brud, der havde fundet sted i vores DNA siden Atlantis. Gennem den bevidsthedsudvidende hippie-æra i 1960’erne var der sket en åbning, hvorigennem der kom mange nye oplysninger til folk, hvilket resulterede i en ny åndelig opvågnen.

Mange af disse mennesker var klar over, at de var inkarneret her med bevidstheden om, at de ikke ville blive længe på denne planet, fordi der var en mulighed for, at der mellem 1986 og 2000 ville ske en global katastrofe, som muligvis kunne ødelægge livet på Jorden helt og holdent.

Men der var allerede millioner af lysarbejdere og åndelige mennesker på Jorden, der var kommet hertil som starseeds eller forløbere for en ny mere bevidst menneskelig generation. De havde en helt anden energi og fodrede Jordens felt med den, lavede meditationer og sendte deres lys ud, så den globale undergang blev forhindret. Alle profetier fra tiden før blev ugyldige, sagde de.

På det tidspunkt fik vi gennem utallige medier og kanalisatorer at vide, hvad der ventede os i forandringen. Vi ville udvikle os fra den tre-dimensionelle form gennem den fire-dimensionelle til en fem-dimensionel eksistensform, idet vi gennemgår det, der kaldes lyslegemeprocessen. Det betyder, at vores chakraer bliver justeret, at sjælsdele, der tidligere var uden for vores krop, kommer tilbage, og at DNA’et fuldender sig selv igen.

Samtidig ville energierne på planeten stige, hvorved den menneskelige bevidsthed ville udvikle sig i en så helt ny retning, at gamle strukturer ville blive erstattet af nye. Dette ville blive ledsaget af en renselsesproces, der ville finde sted både i os mennesker og på jorden. Udrensning af jordens strukturer gennem ekstreme vejrforhold, storme, oversvømmelser, jordskælv og vulkanudbrud bidrager til fornyelse af strukturer.

I 2010 flyttede det store jordskælv i Chile med en styrke på 8,8 endda Jordens akse. Der skete også en karmisk udrensning, og derfor genoplevede vi mange tidligere liv inden for meget kort tid sammen med de begivenheder, der fandt sted i dem. Alt dette skete i de første år, især med de lette arbejdere i første og anden bølge, som gjorde en indsats for at arbejde for forandringen.

Men det er ikke kun Jorden, der gennemgår denne forandring, alle de andre planeter i vores solsystem er også påvirket, hvilket hurtigt blev bemærket ved, at der skete ændringer i atmosfæren på Venus, Jupiter og Uranus, og på Mars tog stormene til, og det blev varmere på Mars. Forskerne kunne ikke forklare, hvad årsagen var, og offentliggjorde den ikke.

På trods af at det dengang blev sagt, at alle gamle profetier fra før 1987 var ugyldige, bliver vi i dag bogstaveligt talt kastet med ødelæggelser og katastrofescenarier. Alois Irlmaier, Rose Stern (Nostradamus) – de taler alle om ubeskrivelige ødelæggende katastrofer, der vil føre til jordens undergang og endetid.

Samtidig kan vi se, at verden ikke er blevet bedre end dengang, men derimod værre. Den tids kanalisatorer fortalte os, hvad der ville ske. Kryon sagde for eksempel, at Berlinmurens fald og Sovjetunionens afslutning var milepæle for forandring. I dag ved vi, at det var det stik modsatte, for DDR blev knust, den politiske elite berigede sig på det, og Øst- og Vesttysklands enhed var kun et bedrag for at undgå en fredstraktat.

Rusland blev efter glasnost og perestrojka forført af USA med forbrug og udplyndret af vestlige bankeliter, som satte oligarkerne i vigtige stillinger – noget, som den nuværende russiske præsident netop forsøger at gøre op med. Begge verdensbegivenheder var planlagt af bagmændene i lang tid, og det samme gjaldt angrebene den 11. september 2001.

Alle tre begivenheder havde ikke meget med forandring at gøre, bortset fra protestbevægelsen i DDR kort før murens fald. Og alligevel hører disse begivenheder – selv om de var planlagt – til de store verdensbegivenheder i en overgangsperiode. For før enhver begivenhed er der altid bevidsthed, ikke en eliternes plan. Med murens fald skabte kollektivet en genforening af Øst- og Vesttyskland. Og med World Trade Centers fald faldt også den gamle magt, som lige siden har forsøgt at holde verden under kontrol, selv om magten for længst er gledet fra dem.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »