IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Del 5 – Alt, hvad du har brug for at vide om forandring, fotonbæltet og tre dages mørke!

Fotonringen, partikelskyen og implosionen i Sagittarius A

På det tidspunkt fortalte åndelige kilder os, at vi ville nærme os og til sidst komme ind i fotonringen. Denne lysring, som vores solsystem har nærmet sig siden 1960’erne, ville ændre alle strukturer på vores planet, hed det bl.a. i Sheldon Niddles bog “The Photon Ring”. Men dette fotonbælte kom aldrig.

Selvfølgelig når lysets partikler frem til os via den centrale sol, men der er endnu ikke kommet et bånd, som vi træder ind i, og hvor der ikke længere er nat, som man sagde dengang. I stedet nåede en stor mængde gammastråling os. Her var “Fermi-boblerne” (billedet), gigantiske strukturer usynlige for det blotte øje i Mælkevejens centrum, som blev opdaget i 2010, enestående.

De strækker sig 25.000 lysår opad og nedad, og deres stråling kommer fra klyngen af stjerner tæt på midten af vores galakse. Men fotonringen repræsenterer ikke denne violette boble.

Hvad skete der? Var oplysningerne fra dengang ikke korrekte? Blev de misforstået? Var det bare betegnelsen for det, der var forkert? Er fotonbæltet usynligt, og har det været der længe? Eller blev vi ligefrem ført ved næsen, og fotonringen var en forfalskning? I stedet for en fotonring nærmer vi os nu en partikelsky.

Den består af højenergi-stråling, som har nået os siden 1930’erne – hvilket giver mening, for siden da har man talt om at “gå ind i en guldalder”. Det siges nu, at vi har nærmet os partikelskyen i en sådan grad, at vi snart vil komme ind i dens hovedområde, hvilket vil intensivere den energi, der kommer ind i vores solsystem og til Jorden, ekstremt meget.

Først da vil det, som vi så længe har kaldt forandring, virkelig begynde! Derudover er der indflydelse fra en eksplosion, der fandt sted i stjernebilledet Sagittarius A. Der er et sort hul der, der er lige så stort som 4 millioner af vores sole. En gasplanet i dette hul imploderede og udløste en kædereaktion, hvorigennem den kosmiske stråling når os. Dette fører til opvarmning af alle kerner i planeterne i vores solsystem og gør vores sol til en kæmpe luplampe for partikler fra rummet. Disse højenergipartikler kommer til Jorden og trænger også ind i den fysiske krop hos hver enkelt af os!

Regeringen lyver for jer – regeringerne kender virkningerne af fotonbæltet, men i stedet distraherer de jer med klimahysteri, koronavillighed og racevanvid.

De lyver om fotonbæltet, så masserne kan være uforberedte, og så død og kaos kan opstå i stor skala, og de kan få denne planet for sig selv.

Spørg dig selv, om dine valgte ledere nogensinde fortæller dig sandheden? Übersetzt mit www.DeepL.com/Translator (kostenlose Version)

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »