IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Del 3 – Alt, hvad du har brug for at vide om forandring, fotonbæltet og tre dages mørke!

Dage med formørkelse

Zero Hour er en periode, hvor vores planet enten går ind i tre til fem dage med mørke eller tre til fem dage med intenst lys.

Der er to mulige scenarier.

Hvis Jorden nåede dette fotonbælte før Solen, ville det se ud som om himlen stod i brand, og der ville være tre dage og tre nætter med blændende lys. Der er brug for svejsebriller for at beskytte øjnene mod dette lys, da det vil brænde nethindesnerverne, og dette vil vare 110-120 timer. Dette er en kold lygte, så der er ingen varme. Men der kan være stråling, så du bør blive indenfor.

Når solen først når fotonbæltet, vil der være en lignende periode med øjeblikkelig og totalt mørke, uden at solen står op. Alle molekyler vil blive ophidset, og atomstrukturerne vil ændre sig på det tidspunkt, og alle livsformer vil have en vis luminescens og skabe deres eget lyssystem.

Tegn på at fotonbæltet nærmer sig er mærkelige lyseffekter eller farver på himlen, en opfattelse af mindre lys – selv i højsommeren – og en gradvis mørkfarvning af selve planeten, hvor den endelige overgang til totalt mørke tager 15 til 20 dage.

Citat fra avisen Contact, 15. oktober 1996, s. 13: “Fotonbæltet er et stort, usynligt bånd af højt ladet, meget koncentreret, uhyre kraftfuld fotonenergi (lysenergi).” Diagrammet nedenfor viser, at i et enkelt kredsløb i vores solsystem omkring Alcione på 26.000 år har kredsløbet fire separate stadier eller perioder.

I en komplet kredsløb passerer vi gennem fotonbæltet to gange, en periode med totalt lys, og vi passerer gennem en periode med dag og nat to gange. Fotonbælteperioderne er hver 2.000 år lange, og dag/nat-perioderne er hver 11.000 år lange. Det svarer til i alt 26.000 år.

I løbet af dag/nat-perioden på omkring 11.000 år fødes og udvikles en civilisation i overensstemmelse med befolkningens bevidsthed. Sandheden præsenteres af sandhedsbærere, og folk beslutter af egen fri vilje, om de vil følge Guds og skabelsens love eller ej.

Hvis civilisationen ikke når et niveau af fuldstændig harmoni og balance med skabelseslovene, vil planeten blive renset for alt mørke og ondskab, når den passerer gennem fotonbæltet. Når planeten igen går ind i de næste 11.000 år med dag/nat, vil en ny civilisation blive genfødt på denne planet.

I modsætning hertil er det 2.000 år gamle fotonbælte en tid med totalt lys og rensning. Alt mørke og ondskab fjernes, når et himmellegeme bevæger sig igennem det. Hvis en civilisation havde nået et niveau af total harmoni og balance inden for skabelseslovene, ville en sådan rensning ikke være nødvendig.

Citeret igen fra ovennævnte kilde (Contact, 15. oktober 1996, s. 13): “Fotonbæltet er en højere dimension med en højere vibrationsfrekvens, hvor alt er lys og al sandhed er åbenbaret. I denne tid vil ingen kunne skjule sig for lyset og sandheden. Dette er riget med rent lys fra vores Skaber, og det vil være som himlen sammenlignet med det, vi lever i nu.”

I disse tider med massive forandringer, jordens udvikling, menneskeskabte systemer fulde af sammenbrud og forfald og mange, mange mennesker, der oplever livsændrende og pludselig udvikling (eller skift). Jorden, og vi bevæger os i de sidste oktaver af den 3. dimension ind i 4. og 5. dimensions liv og videre ud over det.

En dag i jeres fremtid, i dette liv, i denne krop, på denne jord, vil mennesker vågne op i den 5. dimension.

Måden at gøre dette på er at forberede sig på og komme ud af “de tre dage i mørket” med succes. “Mørkets tre dage” er også et centralt tema i Hopi- og Navajo-stammens historie i det amerikanske sydvestlige USA og i andre oprindelige folk rundt om i verden.

Det er en udrensning af hele Jordens væsen, atmosfære, essens og vejr kan omfatte polskift, bevægelse af den tektoniske plade og mange faser af nulstilling af vores elektromagnetisme.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »