IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Del 2 – Alt, hvad du har brug for at vide om forandring, fotonbæltet og tre dages mørke!

Det betyder, at Jordens og Solens magnetfelt skal omdannes til en ny type interdimensional magnetisme. Derfor bør folk forvente en ændring i Jordens elektriske, magnetiske og gravitationsmæssige felter.

Derfor vil fotonbæltet ikke tillade nogen elektrisk enhed at fortsætte med at fungere efter dens perfekte manifestation. En sådan udvikling betyder, at hverken batterier eller elektriske kredsløb vil fungere, mens Jorden befinder sig i fotonbæltet.

Mennesket vil få brug for en ny form for energi – “fotonenergi” – for at få de tidligere og snart ændrede elektriske systemer til at fungere. Ved at træde ind i fotonbæltet vil folk miste de tidligere jordiske elektroniske felter, da de vil blive annulleret.

Det betyder, at når folk kommer ind i fotonbæltet, vil de ikke længere kunne bruge elektrisk udstyr. Derfor må menneskene langsomt forberede sig på store ændringer i livet, da nye former for gravitations- og elektriske felter vil blive etableret.

Det, der ser ud som et tab, vil i virkeligheden være en gevinst, idet fotonenergifelter vil kunne ændres til det subatomare niveau og blive solsystemets grundlæggende energidrivere.

I takt med at alle atomer og molekyler ændres, vil mennesker i hele naturen i høj grad blive forandret.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »