IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Ændringen Del 4 – Acceleration af tiden

Acceleration af tiden

Mens begivenhederne udviklede sig langsomt indtil begyndelsen af sidste århundrede, steg tætheden af begivenheder fra 1930’erne og frem, da vi nærmede os partikelskyen, og svingningen øgedes. I løbet af årtierne er tiden også accelereret med den, i hvert fald hvad angår vores opfattelse af den. For vores #sanseorganer ændrer sig, ligesom vores #fysiske #krop med alle dens celler, herunder DNA’et, som udvikler sig og meget gradvist bliver komplet igen evolutionært set. Det samme gælder for #pinealkirtlen, som holder os bevidst om den tid, vi lever i, og som vores #biorytmer tikker med. Alt dette ændrer sig, og det ændrer også vores opfattelse af tid.

Desuden er antallet af milliarder af #mennesker, der lever på #jorden, konstant stigende. Nu er der allerede 7,5 milliarder mennesker, og der tales allerede om, at vi vil nå op på 10 milliarder inden for en ikke alt for fjern fremtid. Jo flere mennesker, jo højere er tætheden, og jo mere #vibration er der. Så planeten #vibrerer stærkere, jo flere #mennesker der bosætter sig på den. Dette bidrager også til en opfattet #acceleration. Det samme gælder computere, hvis #vibrationer har domineret vores dagligdag i årtier og også har øget accelerationshastigheden. Alle disse faktorer bidrager til #følelsen af, at vi ikke har mere tid, og at dagen ikke længere har 24 timer, men betydeligt færre.

For år tilbage sagde man i åndelige kredse, at vi kun havde 16 timer, selv om uret stadig viste 24 timer for en dag. På det tidspunkt troede vi, at det blot var baseret på vores opfattelse. I dag er vi begyndt at indse, at tidens acceleration er mere reel, end vi troede. Fordi vi nu ved, at rumtiden bliver kortere, og at tidsacceleration virkelig eksisterer. Der er endda beviser for dette: Hvis du sammenligner et ur fra i dag med et ur fra 1980’erne, kan du se, at sekunderne går en brøkdel langsommere i sidstnævnte.
Det skyldes, at industrien har justeret urene, så vi ikke oplever nogen af tidens acceleration, og alt fortsætter som før. Og faktisk #tilpasser vores #biorytme sig, hvilket gør, at vi ikke lægger mærke til det direkte og kun undrer os over, hvor tiden går hen, og at den ikke længere er nok til alt det, vi skal nå.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer