IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Ændringen Del 3 – Den lyskropsproces

Den lyskropsproces

For os voksne, som ikke var indstillet på den nye #energi fra #begyndelsen, men stadig blev født ind i den gamle #energistruktur, må #processen med at åbne os for den nye #energi tage en anden form. Det kan ske ved et skæbnesvangert slag, som det var tilfældet med mig, eller ved sygdom, eller når livet pludselig begynder at ændre sig og/eller accelererer på mange måder. Mange mennesker, der er interesseret i spiritualitet, har bemærket tydelige fysiske og mentale forandringer i sig selv i de sidste årtier, som har forberedt dem på den nye energi. For de fleste mennesker skete de første ændringer i 1989, for de lette arbejdere og de vejvisere allerede i 1988. I dag vågner folk op i et hurtigere tempo og har ikke brug for så mange år, som vi havde dengang. I mellemtiden er der gået 30 år. Der har været talrige portalåbninger og energetiske begivenheder som f.eks. den Harmoniske Overensstemmelse i november 2003, 11:11-portalen eller Venus-transitterne i 2004 og 2012. Hver af disse portalåbninger bragte mere ny energi til planeten og gav os hver gang et nyt energiboost. Disse portalåbninger fortsætter i dag og er endda blevet intensiveret i 2017.

Transformationsprocessen omfatter også #processen med #lyskroppen, som oprindeligt var en oplysningsproces, og som kun de store mestre gennemgik. I dag gennemgår alle det, hvis de åbner sig for det. Den foregår i 12 faser, som ikke er #lineære. Processen ledsages af en større #resonans med de rigtige tilfældigheder, der opstår på det rigtige tidspunkt, en #synkronicitet, hvis tegn peger på den rigtige vej, og en nysgerrighed for den åndelige eller mentale vej. Nogle mennesker åbner også op for processen gennem en udbrændthed eller en virussygdom, de har været igennem. Energierne begynder at strømme i kroppen, og man begynder at se på begivenhederne i en større sammenhæng, mens interessen for dagligdags ting mindskes.

På denne måde #udløses #ændringer i ens eget liv (f.eks. i ens job eller i ens forhold). I løbet af #lyskropsprocessen øges #opfattelsen, #følsomheden, #intuitionen og #lysfølelsen. Den fysiske krop ændrer sig: der dannes nye synapser, de #elektromagnetiske og #kemiske tilstande i hjernen ændres, og begge hjernehalvdele forbindes gradvist. Cellerne åbner sig for at modtage #mere #lys, hvilket øger #energistofskiftet og bremser aldringsprocessen. #Kirtlerne (#thymus, #hypofyse, #pinealkirtel) #vokser og #udvikler sig og kan igen udføre deres fulde funktion. #Chakraerne #aktiveres og #justeres, og chakraerne uden for kroppen bliver også aktive. #Blokeringer #åbnes, følelsesmæssige mønstre kommer frem for at blive bearbejdet og løst. #Karma ønsker at blive bearbejdet. #Egoet #smuldrer og opløses senere. Sjælens dele kommer tilbage.

Og #vibrationerne øges lidt efter lidt, hvilket ofte opleves som svimmelhed. Man får adgang til højere ting, f.eks. til sit eget Højere Selv, til engle eller opstegne mestre eller til #Akasha-krøniken, hvorved man begynder at modtage information fra den åndelige verden. Ved afslutningen af #lyskropsprocessen er alle lavere karaktertræk opløst, ens selvforståelse er vokset, og man er i kontakt med sin egen sjæl. Man er altid på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, føler sig forbundet med alting og forstår den større overordnede sammenhæng i alt, hvad man gør eller sker. Hjertet er åbent, og man udstråler kærlighed og visdom og lever i overensstemmelse hermed. Ens eget #lyskrop er nu aktiveret og begynder at vibrere, så man har mulighed for at rejse gennem #dimensionerne med det eller Merkabah’en. Mange vælger at spise let mad, da fast føde sænker vibrationen. #Kroppen kan nå en så høj vibration under denne proces, at den mister sin fysiske tæthed og bliver næsten halvt eller helt gennemsigtig. Med dette færdige lyslegeme er man endelig i stand til at foretage opstigningen og skifte dimension. Man kan også fremskynde processen med lyslegemet, som antændes af den kontinuerlige #vibrationsforøgelse i alle #mennesker, hvis man engagerer sig i den ved bevidst at arbejde med sig selv. Jeg har gjort det på seminarer, fordi det er uundgåeligt at arbejde med sig selv og opløse gammel ballast. Indtil videre er der dog næppe nogen på jorden – bortset fra de opstegne mestre som Babaji, Sai Baba, Buddha eller Jesus – der konsekvent har gennemgået denne proces til ende. Derfor er denne beskrivelse indtil videre kun teoretisk og skal forstås som en mulighed. Som den seneste information ved vi nu også, at der ud over Merkabah, lyslegemets elektromagnetiske køretøj, findes en anden opstigningsstruktur: den blå kugle, som på den ene side kan virke på energien og vibrationerne og på den anden side tjener som en portal samt et køretøj til at kunne transportere sig selv fra sted til sted.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »