IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Ændringen Del 1 – Ændringer i kroppen

Ændringer i kroppen

#Chakras, #sjælsdele og nye #DNA-strenge

I løbet af #forvandlingsprocessen ændrer vores krop sig. Vores chakraer justeres, og yderligere fem ud-af-kroppen-chakraer aktiveres. Mange kilder har bekræftet dette, selv om der er uenighed om placeringen og antallet af de nye chakraer. #Sjælsdele kommer tilbage, hvis #energi vores #fysiske #krop ikke har været i stand til at modstå. Når de kommer tilbage, bringer de nye gaver med sig og aktiverer nye evner i os, som giver os et bredere spektrum af muligheder i livet. Og #DNA’et, der oprindeligt var udstyret med tolv (eller 13) strenge (eller lag) (igen, kilderne er uenige) og muterede til to i den laveste vibrationstid i Kali Yuga, udvikler igen ti strenge eller lag og fuldender sig selv.

De 10 DNA-strenge er i #energetisk form i vores celler og reaktiveres af den øgede #vibration og #aktiveringen af cellehukommelsen. De genoptager gradvist deres funktion, i første omgang i det immaterielle rige. Senere udvikler de sig mere og mere ind i det materielle område. Men denne proces tager tid. Det kan ikke forventes, at det vil ske inden for få år. Faktisk har videnskaben i de seneste år opdaget, at menneskets DNA er under forandring. I 2011 bekræftede forskere, at der var dannet en tredje streng hos nogle mennesker. Men fordi de ikke ønsker at skræmme menneskeheden, holder de stadig denne nyhed tilbage. Kort tid efter opdagede forskere på Cambridge University for første gang firestrenget DNA i menneskelige celler, men antog fejlagtigt, at de ekstra strenge var faktorer, der bidrog til udviklingen af kræft. De kan simpelthen ikke forestille sig, at mennesket kan udvikle sig! Nogle genetikere er dog gået så langt som til at sige, at mennesket en dag vil have 12 tråde igen! Dette blev offentliggjort for et par år siden i tidsskriftet “Nature Chemistry”.

#Organerne ændrer sig også i #transformationsprocessen. Efterhånden som der kommer #mere #energi og #lys ind i #kroppen gennem #chakraerne og #vibrationen øges, får kirtler som f.eks. #pinealkirtlen, #hypofysen og #thymus mulighed for at udvikle sig og vokse igen, men det sker også gradvist. Hvis denne udvikling sker for hurtigt, vil kredsløbs- og nervesystemet, ja hele kroppen, bryde sammen, og der vil opstå unormale celler. Energierne kommer derfor i ryk og ændrer sig en smule hver gang. Hjernen ændrer sig, og sanseorganerne skærpes, så opfattelsen øges, og vi “ser” mere end før, f.eks. afdøde mennesker eller væsener, som normalt ikke er synlige for det blotte øje. Med tiden bliver vi mere lysende. Nogle bliver opmærksomme på, at de eksisterer samtidig i andre parallelle liv. Og nogle kan pludselig høre, hvad andre tænker (#telepati). Med kroppens forandring ændres naturligvis også spiseadfærden. Man kan ikke længere spise så meget som før, man er opmærksom på, hvad kroppen har brug for, udelader kød, bliver vegetar eller veganer eller beslutter sig endda for at spise let mad. Aldringsprocessen bliver også langsommere på grund af kroppens omstruktureringsproces. Mange mennesker ser i dag omkring 10 år yngre ud, end de er biologisk set. Videnskaben bekræfter dette og siger, at den forventede levealder, som for 30 år siden var omkring 72 år, nu er 84 år i gennemsnit. Selvfølgelig tilskriver de denne udvikling den forbedrede medicin, men som vi ved i dag, har den ortodokse medicin ikke fået en helbredende karakter, men snarere en destruktiv karakter. Det eneste, den gør, er at anvende livreddende foranstaltninger, som resulterer i, at mennesker, der normalt ville være døde, lever videre. Det er langt mere sandsynligt, at det er kroppens remodellerings- og #udviklingsprocesser i #transformationsprocessen, der er ansvarlige for at forynge os.

Dødsfantomet

Det er det samme med dødsprocessen. Der er mange mennesker, der oplever det såkaldte “dødsfantom” eller “fantomdød” i transformationsprocessen. I denne proces oplever de deres egen jordiske død. Det kan være ved en ulykke eller sygdom, hvor man med nød og næppe undslipper døden, eller ved at man på anden vis konfronteres med sin egen død og indser, at man er ved at overvinde den. Nogle oplever også processen ved at blive erklæret døde. Jeg oplevede det selv som en åbenbaring, hvor jeg vidste, at jeg skulle dø. Det var den dato, hvor jeg ville være død i den gamle energi. I den nye energi fortsatte jeg med at leve, fordi omstændighederne havde ændret sig. Jeg følte, at jeg havde et frit valg og besluttede mig for at blive. “Dødsfantomet” udløses hormonelt på celleniveau, når man befinder sig i en transformationsproces, og genopbygningen af kroppen er i gang, samtidig med at tidslinjestrømmene bliver sorteret på ny.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »