IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

ÅNDEDRÆTSØVELSE

At genoprette det autonome nervesystem og balancere det sympatiske og parasympatiske nervesystem, Mental afslapningsteknik

Dagligt – tre gange om dagen i 10 minutter eller 20 minutter en gang dagligt

Læg dig ned, eller find en behagelig stilling, hvor du kan være uforstyrret i den tildelte tid. Træk vejret naturligt og let, og lad gradvist åndedrættet blive dybere og mere og mere diafragmatisk. (Lav mave fyldes dybt op, stikker ud ved indånding og tømmes ved udånding)

Målet er at fokusere på åndedrættet Indånd og “føl” indåndingen som “kølig” luft, og følg åndedrættets strøm i passagerne, og udånd den “varme” luft i udåndingen gennem næsepassagerne. Målet med sessionen er at begynde at tælle til i alt 108 indåndinger og udåndinger og i sidste ende fastholde fokus på åndedrættet uden forstyrrende mental snak. Med konsekvent praksis vil man begynde at etablere en “vidne”-funktion, hvor man vil være i stand til at iagttage sit følelsesliv og sine indre tanker med langt større objektivitet og distance.

Opdel dine 108 åndedræt i 4 tællinger (kvadranter). Fokuser på dit åndedræt, træk vejret ind og pust ud, tæl åndedræt 1 og fasthold fokus gennem hele tællingen. Hvis du oplever, at dit sind vandrer, bliver distraheret eller begynder en indre dialog, så start tilbage til åndedrætstælling 1, og fasthold så vidt muligt dit fokus gennem hele din åndedrætssession. Målet er i sidste ende at kunne gennemføre åndedrætsarbejdet i én sekvens uden at skulle genoptage eller genstarte sessionen.

Fasthold tælling og fokus gennem hvert af de 4 kvadrantsæt uden at starte forfra, og opbyg din udholdenhed og fokus gennem de 4 kvadranter til en fuld session på 108 åndedrag uden at skulle genstarte tællingen.

Åndedræt 1-27

Åndedræt 28-56

Åndedræt 57-73

Åndedræt 74-108

Når du mestrer denne teknik, bliver fokuseret eller guidet meditation og visualiseringsteknikker meget lettere at opnå.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »