IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

13:13 Elektrisk Kristus Kvinde

Den kvindelige vertikale stav kaldes den 13:13 elektriske kvindelige Kristus og er bygget af det 13. biokredsløb kendt som Moderbuen Aquamarine Ray Frequency. For at tale ordet som Universel Logos, Christos-Sophia som den Hellige Søn og Datter, er forbundet i evige kernestrømme af Kærlighed fra Guds Øje. Sammen er de forbundet i en hierogamisk forening, som skaber den indre stav. For at holde Livets Stav har Mother Arc salvet ens kærlige og rene hjerte med Mothers Code gennem Sophianic Body for at legemliggøre hendes Livets Stav.
Åndeligt ægteskab eller Hieros Gamos

Det åndelige ægteskabs matematiske mønster på 13:13 Female Spin og 12:12 Male Spin: Oven i alle de spændende udviklinger af Guds bevidsthedsteknologi, der vender tilbage til vores planet gennem vores Moderbue selv, er vi ved at være klar til at forstå Unity-arkitekturen i dens Trinity Wave-mønster og dens direkte relation til at manifestere sandt åndeligt ægteskab på planeten. Når Moder bringer Krystalstjernefrekvenserne, de syv hellige sole, tilbage, bringer det skabelonen for den hellige spirituelle forening mellem stav- og stavfunktionerne i vores lyslegemes Merkabiske Felt.

Det er de nyligt tildelte stavpars åndelige mission at skabe skabelonen for prototypen til at opnå åndeligt ægteskab eller Hieros Gamos og arbejde på at bringe dette til en fysisk manifesteret fuldbyrdelse. Dette sker på forskellige oktavniveauer (relationsopgaver, sjæls-, monade- og Avatar Christos-Sophia-dimensionelle niveauer) for til sidst at opnå en fuldstændig genkryptering af den maskuline stavfunktion til det roterende 12:12-elektronmønster, der smelter perfekt sammen med den kvindelige monadiske kerne, et 13:13-felt. Dette er en skabelonprototype, der kaldes KRYST HALA eller Krystallah-mønsteret, som er krystalgen-kønsfusionen mellem genetiske ligemænd.

Dette nye mønster manifesteres i den planetariske krop og de planetariske logoer i marts 2011 på det tidspunkt, hvor forbindelserne skabes til den højere dimensionelle Unity Field-aktivering. Det betyder, at Unity Field-mønsteret bliver bygget ind i den planetariske arkitektur, som gør det muligt for vores køns merkaba-spiraler at spinde og smelte sammen til et afbalanceret perfekt enhedsudtryk eller oneness-mønsteret. Når vi har de korrekte forhold mellem de roterende merkabafelter fra det korrigerede Blueprint i vores lyskrop, er vi i stand til at opleve enhed og At-One-Ment med Gud. Det næste skridt er fysisk at opleve dette enhedsfelt med vores genetiske ligemænd, mens vi er i menneskekroppe, for at skabe en fysisk skabelon for åndeligt ægteskab på ingen tid eller Hieros Gamos. Vi bevæger os til et andet erfaringsniveau inden for disse Rod and Staff Sacred Unions, og mange mænd føler sig også forbundet igen gennem disse nye mønstre af hjerte-hjerne-integration, efterhånden som de bliver tilgængelige i den planetariske arkitektur for dem, der har harmonisk resonans med enhedsfrekvensen og Christos-Sophia. Det er en vidunderlig udvikling.
Planetarisk stang og stav

Den planetariske stav holder det vertikale spin 13:13 for den 13. portals vertikale stabssøjler, der drejer i den rotation, der er nødvendig for at køre frekvenssættene for dens tilsvarende horisontale spinsæt, der bygger skæringspunktet for stavens søjle. Den lodrette stabssøjle kører indkommende frekvenser fra de kosmiske stråler og Guddommen fra toppen af søjlen og drejer den fra nord til syd, mens den udgående frekvens, der drejer op ad søjlen, løber fra syd til nord. Det kvindelige principhjerte holder placeringen for det mandlige principhjerte til at forankre den horisontale stavsøjle i den vertikale stavsøjles centrale kerne inde i hjertekomplekset, som udvikler sig til en tvillingefunktion mellem det mandlige og kvindelige hjerte, når de forenes.

Den horisontale stavsøjle er bygget af den indkommende frekvens fra 7D Violet Wave og den udgående frekvens fra 6D Indigo Wave, og når disse to frekvenssæt smelter sammen i et komplet kredsløb fra øst til vest, fra venstre til højre, er dette den hierogamiske proces med Michael-Mary Heart Twinning og Building Wings. Stavsøjlen og stangsøjlen krydser hinanden i midten af det permanente frøatom, og hjertekomplekset antændes i et krystallotus- eller krystalrosediamantmønster, der projicerer massive energiblade ud fra det centrale hjertekompleks.

Efterhånden som endnu en fase i den planetariske hierogamiske forening af det hellige mandlige og kvindelige skrider frem, bliver den anti-hierogamiske teknologi, der bruges i falske opstigningslære, som bevidsthedsfælder, der giver næring til seksuel elendighed, kønsomvendelser og tankekontrol-implantater, meget mere synlig i feltet. Dette understøtter opløsningen af disse falske systemer, uorganisk teknologi eller kønsomvendelser, der var et resultat af den anti-hierogamiske teknologi, der blev brugt i mange opstigningsmodaliteter i løbet af de sidste 25 år. Når vi vender tilbage til Diamond Sun Body-arkitekturen, der er 12-baseret matematik, tilføjer vores lyslegeme endnu en mandlig og kvindelig side æterisk finger og tå, da den oprindelige evige krop har seks fingre og seks tæer på hver side, svarende til tolv-tolv.

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
    Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
    Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
    Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
    Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
    🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »