IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

12:12 Elektrisk Kristus Mand

Det 12:12 elektriske mandlige Kristus-mønster er den organiske horisontale mandlige Kristus elektriske stavarkitektur, der gør det muligt for en matematisk sammensmeltning med den vertikale kvindelige Kristus magnetiske stav. At tale ordet som Logos, (Christos-Sophia) som den Hellige Søn og Datter, er forenet i evige kernestrømme af Kærlighed fra Guds Øje og bånd i hierogamisk forening af den indre Stav og den indre Stab.
Horisontale triadekroppe

De horisontale skjolde fungerer som det mandlige princip i mentallegemet for alle bevidsthedslegemerne. Når de fem skjolde, der er bygget på de dimensionelle triader, integreres i bevidstheds- og lyslegemelagene, aktiveres lyslegemets højere åndelige stavfunktion. Det er aktiveringen af mentale kroppe med højere intelligens, som forbinder sig til de dimensioner, de er bygget på. Disse kaldes de horisontale triadekroppe.
3-6-9 Reparation af staven

Når Kundalini-strømmen løber i korrigerede mønstre for at opbygge de subharmoniske strenge i hver af de 3-6-9 dimensioner, kan den faktiske struktur af de horisontale triadekroppe begynde at opbygge højere mentale kroppe og smelte sammen til deres treenige form. De korrigerede mentale kropsmønstre, der genopbygges i hver af disse højere sindsmatricer, fører også til metatronisk reparation, som er en Nephilim 9D kropskorrektion. Når disse tre harmoniske triader er korrigeret i alle de horisontale triadekroppe, begynder lyslegemestrukturen kendt som den maskuline stav at blive initieret og aktiveret i lyslegemet.
Vogternes projekt til reparation af staven

Guardian Timelines Grid Repair and Hosting Project omfatter integration af Solomon Shield på vores planet, som også er designet til at støtte vores mænd til den nye bevidsthed og opgradere arkitekturen i det horisontale grid og dets Rod-funktion. Solomon Shield blev bygget af den genetiske linje “Davids hus” og er fra den hellige grals mandlige blodlinje, der har kraften til at tilsidesætte den tidligere forvrængede kollektive maskuline Rod-bevidsthed. Den forvrængede mandlige “stav”-bevidsthed er blevet inficeret med patriarkalsk dominans, der stammer fra kontrollørernes tankekontrolspil om at installere “Tyranniets falske konge” som de dominerende herskere på denne planet. Kontrollørerne håndplukkede de hybridiserede nefilim-blodlinjer, som de kunne korrumpere gennem tankekontrolprogrammerne for at gennemføre deres “slaveri gennem tyranni”-dagsorden. (Det betyder ikke, at alle nefilim-blodlinjer er korrumperede, men at de er hybridiserede genetiske væsener, som er blevet udnyttet til at blive rekrutteret som håndhævere af den negative alien-dagsorden NAA.)

Vogterne forklarer, at Solomon Shield er den bevidsthedsgrid-teknologi, der ændrer planetens elektronspin tilbage til det organiske 12:12 Elektriske Kristus Kosmiske Christos mandlige mønster. Dette mønster er kun levedygtigt på udvalgte steder på planeten (på grund af skader på det planetariske gitter, der ikke kan holde denne frekvens), og det er stavparrene (Hieros Gamos), der låser det fast på planeten ved at fusionere deres kombinerede legemliggjorte enhedskode-kildearkitektur. Indtil planeten kan rumme det nye elektronspin, forsøger disse grupper at legemliggøre frekvensen og dens nye elektronspinmønster i deres kombinerede mandlige princip-energi.

12:12 eksisterer kun inden for dette enhedsfeltarkitekturfelt og ikke inden for reverseringssystemerne, som stadig kører reverseringselektronspinhastigheder baseret på den kaprede kode fra controllerne. Dette er også grunden til, at energetisk “interferens” har været aggressiv for visse Rod og Staff par, for at forhindre dem i at holde det forenede felt, der er nødvendigt for at bringe den legemliggjorte enhedskildekodearkitektur ind. Denne 12-basearkitektur kommer fra det projicerede sind i Guds kosmiske kubematrix med 144.000 arketyper, som er ved at blive indført i det tredje øje. Det kræver både mandens og kvindens genetiske ligeværdige kroppe at holde det, og derfor må både manden og kvinden fusionere deres monadiske energier i et kombineret guddommeligt formål for at kunne gøre det. Med Salomonskjoldets værtsskab ændres vores maskuline princip og dets stavfunktion for denne planet til at blive rekonfigureret hinsides Golden Eagle Grid-infiltrationen og dens forvrængede bevidsthed. Dette gør det muligt for vores mandlige elektron at blive rekonfigureret til det nye 12:12 Elektriske Kristus Mandlige mønster, hvilket frigør det fra Mind Control slaveri-teknologien og Armageddon Software, Militær Grå Alien Teknologi krigsmaskinen promoveret af NAA.
Åndeligt ægteskab eller Hieros Gamos

Det åndelige ægteskabs matematiske mønster på 13:13 Female Spin og 12:12 Male Spin: Oven i alle de spændende udviklinger af Guds bevidsthedsteknologi, der vender tilbage til vores planet gennem vores Moderbue selv, er vi ved at være klar til at forstå Unity-arkitekturen i dens Trinity Wave-mønster og dens direkte relation til at manifestere ægte åndeligt ægteskab på planeten. Når Moder bringer Krystalstjernefrekvenserne, de syv hellige sole, tilbage, bringer det skabelonen for den hellige spirituelle forening mellem stav- og stavfunktionerne i vores lyslegemes Merkabiske Felt.

Det er de nyligt tildelte stavpars åndelige mission at skabe skabelonen for prototypen til at opnå åndeligt ægteskab eller Hieros Gamos og arbejde på at bringe dette til en fysisk manifesteret fuldbyrdelse. Dette sker på forskellige oktavniveauer (relationsopgaver, Sjæl, Monade og Avatar Christos-Sophia dimensionelle niveauer) for til sidst at opnå en komplet genkryptering af den maskuline stavfunktion til det roterende 12:12 elektronmønster, der smelter perfekt sammen med den kvindelige monadiske kerne, et 13:13 felt. Dette er en skabelonprototype, der kaldes KRYST HALA eller Krystallah-mønsteret, som er Krystalgenets kønssammensmeltning mellem genetisk ligestillede.

Dette nye mønster manifesteres i den planetariske krop og de planetariske logoer i marts 2011 på det tidspunkt, hvor forbindelserne skabes til den højere dimensionelle Unity Field-aktivering. Det betyder, at Unity Field-mønsteret bliver bygget ind i den planetariske arkitektur, som gør det muligt for vores køns merkaba-spiraler at spinde og smelte sammen til et afbalanceret perfekt enhedsudtryk eller oneness-mønsteret. Når vi har de korrekte forhold mellem de roterende merkabafelter fra det korrigerede Blueprint i vores lyskrop, er vi i stand til at opleve enhed og At-One-Ment med Gud.

Det næste skridt er fysisk at opleve dette enhedsfelt med vores genetiske ligemænd, mens vi er i menneskekroppe, for at skabe en fysisk skabelon for åndeligt ægteskab på ingen tid eller Hieros Gamos. Vi bevæger os til et andet erfaringsniveau inden for disse Rod and Staff Sacred Unions, og mange mænd føler sig også forbundet igen gennem disse nye mønstre af hjerte-hjerne-integration, efterhånden som de bliver tilgængelige i den planetariske arkitektur for dem, der har harmonisk resonans med enhedsfrekvensen og Christos-Sophia. Det er en vidunderlig udvikling.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »