IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del6 – Falsk Retfærdighed

Falsk Retfærdighed er en arketype af Victim-Victimizer-softwaretankekontrol, der bruges til at ramme mennesker i åndelig udvikling. Det er et af Controller-programmerne, som er et underprogram til Victim-Victimizer-softwareprogrammet og en kollektiv miasme, der er akkumuleret gennem mange generationer.

Falsk retskaffenhed eller selvretfærdighed (også kaldet sanctimoniousness, sententiousness og holier-than-thou attitudes) er en følelse eller fremvisning af (som regel selvtilfreds) moralsk overlegenhed, der stammer fra en følelse af, at ens overbevisninger, handlinger eller tilhørsforhold er af større dyd end gennemsnitsmenneskets. Selvretfærdige personer er ofte intolerante over for andres meninger og adfærd. Selvretfærdige personer menes ofte at udvise hykleri. Falsk retskaffenhed er opført i HGS Manual under Victim-Victimizer 2 clearing under Addictions/Phobias.

En selvretfærdig person opfører sig bedre end sine jævnaldrende, fordi han mener, at hans moralske standarder er højere eller perfekte. Denne “moralske selvtilfredshed” er nedladende af natur og bliver som regel opfattet som stødende af andre. Forskellige kulter og religioner fremmer selvretfærdighed i et forsøg på at omvende den gennemsnitlige person, som føler sig umoralsk ved sammenligning.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

Translate »