IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

VA del4 – Falsk ven

False Friend – Falsk ven er en Victim-Victimizer software mind control-arketype, der bruges til at ramme spirituelt udviklende mennesker. Det er et af Controller-programmerne, som er et underprogram til Victim-Victimizer-softwareprogrammet og en kollektiv miasme, der er akkumuleret gennem mange generationer.

Da offerarketyperne og relaterede programmer, der er indlejret i den cellulære matrix, er meget forstærkede nu, især i forbindelse med livsgennemgangsmønstre for mange af os, der nu er på opstigningsvejen. Lad os sige, at dette er eksplosivt for nogle af os nu, og jeg observerer fælder til indfangning og afhængighed, som kæber, der forsøger at gribe fat i vores sårbarhed. Falsk ven er opført i HGS Manual under Victim-Victimizer 2 clearing under Addictions/Phobias.

Arketyper af ofre

Da offerarketyperne og relaterede programmer, der er indlejret i den cellulære matrix, er meget forstærkede nu, især i forbindelse med livsgennemgangsmønstre for mange af os, der nu er på opstigningsvejen. Lad os sige, at dette er eksplosivt for nogle af os nu, og jeg observerer fælder til indfangning og afhængighed, som kæber, der forsøger at gribe fat i vores sårbarhed. Folk omkring os, inklusive familiemedlemmer, kan spille ind i disse offer-software-arketyper, og at være opmærksom på den falske ven vil hjælpe dig med at holde dig fri af energetisk dræning og følelsesmæssige dramaer.

Falsk ven (f.eks. overflade: Jeg er så stolt af dig! Jeg vil gerne være din ven på mine egne præmisser. Skjult: Lad mig dræne dit lys nu!)

Den falske ven kan være en mørk portal, der bruger falsk smiger og er usædvanligt “kærlig”, men alligevel bliver aggressiv, når de ikke får, hvad de vil have fra dig, uanset hvad den skjulte motivation eller det skjulte ønske faktisk er. Når de ikke får, hvad de vil have, eksploderer de i vrede, bebrejdelser, peger fingre og gør deres problem til din skyld. De tror måske, at du er en “dårlig person”, fordi du ikke gav dem, hvad de ønskede. Mange kontrolfreaks opfører sig på denne måde. Det kan være for at afspore eller distrahere dig fra at være opmærksom på, hvad du har brug for at være på det tidspunkt.

Overvej, om nogle venner kun er venlige, når de har noget at vinde. Uanset om de har brug for en tjeneste, en festdato, et lift eller en introduktion til nogen, du kender, så vær på vagt over for personer, der ser dig som et instrument eller en mellemmand i stedet for en ven.

At foregive at hjælpe

AT FOREGIVE AT VILLE HJÆLPE: Dette er et stort problem i enhver gruppe, samfund eller organisation. Det er i hvert fald et smertefuldt problem, vi har beskæftiget os med her i ES-fællesskabet. Manipulatorer og kontrolfreaks kan faktisk godt lide at lade, som om de er hjælpsomme, selv om det ikke er deres egentlige motivation. Det, de virkelig ønsker, er en følelse af kontrol over noget eller adgang til nogen. Det kan være, at der er et magttrip, en status eller et personligt mål, som man tror, man kan opnå ved at foregive at være hjælpsom over for en anden. Mange gange skaber disse mennesker en masse ødelæggelse og ekstra arbejde under dække af at “være hjælpsomme”. Når den person/organisation, der skal modtage hjælpen, så får en masse ekstra problemer, bruger personen skyldfølelse til at sige, hvor lidt værdsat og undervurderet han eller hun i virkeligheden er. Åben kommunikation og vurdering af kvalifikationer og følelsesmæssig modenhed er et must i enhver organisation, der vedrører en gruppe. Se Følelsesmæssig manipulation.

Falske venner og falske mennesker

En af de sværeste og mest smertefulde lektioner, som mange nyligt opvågnede mennesker har på den spirituelle vej, er at opnå en stærk skelneevne i ens evne til klart at identificere den skinnende glamour af udseende, der generelt ligger bag falskhed og falske mennesker. Vi har en tendens til at være uopmærksomme på falske mennesker, der bruger falsk venlighed over for os, når vi er uklare på vores personlige værdisystem og måderne, hvorpå vi praktisk kan legemliggøre personlig integritet. Vi møder mange forskellige slags mennesker i løbet af vores liv, og for dem af os, der er engageret i åndelig vækst og opbygning af meningsfulde relationer, er det nødvendigt at blive opmærksom på, hvornår folk er oprigtige, og hvornår de måske ikke har de bedste intentioner.

Falske mennesker med overfladiske smil eller mennesker, der mangler selvindsigt, har en tendens til at tiltrække mere falskhed og falske venner som følge af den manglende klarhed, de har i forhold til at styre deres eget liv i overensstemmelse med et personligt værdisystem. Når folk er forvirrede eller uvidende om nødvendigheden af at forme deres eget personlige værdisystem, mangler de selvindsigt og har tendens til at være uvidende om, hvordan deres uærlige handlinger kan påvirke andre. Falske mennesker er generelt et reflekterende spejl, der fremhæver visse områder i vores liv, hvor vi også kan mangle selvindsigt, hvilket giver mulighed for at kaste lys over blinde vinkler for at mestre vores egoistiske lektioner. Hvis vi kan rekontekstualisere situationer med falske venner, hvor vi føler os forrådt, eller hvor vi opdager falske fremtoninger hos andre, som en mulighed for øget åndelig vækst, kan vi konvertere disse ubehagelige lektioner til et stærkt middel til at opnå stærkere skelneevne og til at se de røde flag med det samme.

Den følelsesmæssige fare ved at omgås falske mennesker er, at vi lettere kan miste tilliden til en person, som vi troede var en ægte ven, og når den tillid bliver brudt, kan vi opfatte det som et stort forræderi. Følelsesmæssige og spirituelle svigt kan være så ødelæggende, at vi bliver følelsesmæssigt knuste, når vi oplever, hvad vi opfatter som et stort svigt fra en person, vi stolede på. Hvis vi i disse øjeblikke overgiver os til den smertefulde situation som en lektion i intuitiv dømmekraft for at kunne se folks sande moralske karakter og ægte hensigter tydeligere, kan vi øge vores intuitive evne i alle de interaktioner, vi har, hvilket opbygger kvaliteterne i tillid.

At opbygge tillid i os selv og vide, hvordan vi opbygger solide, ægte og troværdige relationer, kræver en vis personlig indsats rettet mod selvstudium i udforskning af personlig integritet, som sker gennem daglig selvrefleksion og meditation. Gennem vores meditationer viser vi medfølelse med os selv og medfølelse med andre og reflekterer over de positive kvaliteter, vi ønsker at udvikle i vores liv. Vi opnår større selvbevidsthed ved at være opmærksomme på vores tanker, adfærd og reaktioner, så vi bliver krystalklare på, hvor vi placerer vores opmærksomhed og derefter bestemmer vores værdisystem for at forblive på linje med det, der er meningsfuldt for at forblive tro mod os selv.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »