IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Styring af Energi

Det er en persons rettede og fokuserede opmærksomhed, ikke muskelkontrol eller brug af kraft, der giver adgang til den indre sensoriske evne til at kontrollere bevægelsen af livskraft eller chi-energi. Når sindet er udviklet og disciplineret og dermed beroliget og centreret, kan man ved at fokusere sindet dirigere energi og livskraft meget specifikt.

Når sindet er blevet mestret, vil en person overvinde rastløshed og kedsomhed. Når man lærer at kontrollere energien, er man i stand til at kontrollere bevidsthedstilstandene.

Det første trin i at styre energien er koncentration. At bringe dit fokus er en retning af personlig vilje mod at opretholde mental anstrengelse. Det er koncentration. Der vil opstå spændinger i kroppen, og når du mærker disse spændinger, opbygger de den indre vibration, som manifesterer sig som et resultat af den koncentrerede indsats i den fysiske krop. Læg mærke til spændingen, og giv så kroppen lov til at slippe spændingen helt for at opnå en dybere afslapning. Slap af og giv slip, fald dybere ind i afslapningen, giv slip på den mentale og fysiske krop, og mærk så efter. Tillad sansningen af øjeblikket at afsløre indtryk for dig, og mærk følelserne i øjeblikket.

Kærlighedens kraft er den nøgle, der låser alle døre op i universet. Når vi kan få adgang til kærlighedens kraft, er vi i stand til at opnå næsten hvad som helst. Når du har til hensigt at lede energi, så bring følelser af kærlighed og hengivenhed ind i processen.

Medulla Oblongata ligger i bunden af hjernestammen og fungerer som energimodtager af kosmisk energi. Forestil dig livskraftens energi komme ind i medulla oblongata og blive dirigeret til dine kropsdele. Når du føler dig utilpas, så forestil dig, at den kosmiske bevidsthed strømmer ind i dit baghoved og projicerer sig selv gennem dine kropsdele og områder, der føles blokerede eller utilpasse. Dette hjælper med at udvikle ens evne til at lede livskraftens energi i sig selv og i omgivelserne.

12D Skjold

Dette er den grundlæggende teknik til at udvikle evnen til at lede energi og foreslås brugt som et beskyttende skjold for dit lyslegeme, som du kan bruge, før du udfører anden healing, energiarbejde eller modalitet. 12D-skjoldet er en organisk del af ethvert menneskes lyslegeme, som kan repareres og aktiveres, når man bruger den indre fokuserende 12D-skjoldteknik. Den frekvens, der aktiverer dette horisontale skjold og dets vertikale lyssøjle, er platinhvid i sit frekvensspektrum og er Kristusbevidsthed.

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »