IT ALL BEGINS AND ENDS IN YOUR MIND

t.me/danmarkvaagner

Spirituel administration

Mens vi går ind i en atmosfære af hurtigt skiftende energier i nedtællingen fra 11:11:11-portalerne til 12:12-porten, er der endnu en kendsgerning at overveje. I dag er Solen på linje med Mælkevejens kerne, det galaktiske centrum i vores hjemlige galakse. Denne tilpasning til det galaktiske center vil skabe stærke indflydelser i slutningen af året for at fremskynde vores åndelige oprydning, mens vi gør os klar til vores nye roller i det nye år. Vi befinder os i en fase med administrativ oprydning, hvor vi får styr på alle ender og kanter, krydser T’erne og sætter prikker på I’erne, før vi lukker gamle konti. Der er ingen ny bevægelse fremad, mens vi rydder op i gammelt snavs og får styr på vores sager for at forberede os på det kommende år.

Når vi krydser denne astrologiske linje til det galaktiske center, fungerer solen som en kondensator, der resonerer med den større galakse og omfordeler dens energi til os. Den samlede effekt er meget intens som en kosmisk storm, der ikke er nogen flugtvej fra. Vi bliver nødt til at lade denne energi strømme gennem os og omkring os, mens vi er så åbne, udvidede og ledende som muligt.

Hvad er det galaktiske center?

Vores sol er en del af en massiv spiral af stjerner i rummet, som har en bule i midten. I kernen af denne udbuling er der noget, der kaldes et supermassivt sort hul. Dette sorte hul har samme placering som Sagittarius A, en kompleks radiokilde, der også befinder sig i kernen af vores galakse. De gamle mayaer var meget opmærksomme på det galaktiske centrum i deres astronomiske og astrologiske beregninger, da de skabte deres tidskalender. Det langsigtede syn på Jordens og Solens tilpasning til dette punkt er de vigtigste faktorer bag 2012-fænomenet, også kendt som Ascension Cycle. Da denne hurtige acceleration sker i de naturlige tidscyklusser i planetens evolutionære proces, skifter Jordens magnetiske gitter. Dette resulterer samtidig i hurtige skift i menneskets DNA-instruktionssæt og dermed evnen til at opfatte og opleve højere dimensioner af bevidsthed. Denne tidsperiode vil bringe mange uventede drejninger.

Stå stille

Lige nu, i denne korte overgangsperiode, hvor vi forbereder os på at træde ind i den nye verden i det nye år, sker der meget mere, end det ser ud til. Det kan virke, som om mange af os er ved at nå bunden med hensyn til vores gamle roller og vores gamle midler til økonomisk og anden støtte. Det er mørket før daggryet, så at sige. Overlevelsesproblemer, karriere og penge er i højsædet for mange af os. Vi er ved at blive omstillet og reorganiseret uden nye muligheder i horisonten endnu. Det kan føles som en tid med desperation. Men det er midlertidigt og nødvendigt for at få os på linje med vores nye destination, som snart kommer.

Vi bliver bogstaveligt talt sat i nye positioner og steder som forberedelse til dette nye niveau af vores autentiske selv, der dukker op i det nye år. Vi er på vej ind i vores nye identitet, som en del II i vores livs bog. Den første del af vores bog, del I, er nu ved at lukke. Denne nuværende tid med beslutninger lægger grunden på højeste niveau for vores skæbnevej. I løbet af det næste år vil mange blive forankret så dybt i den nye virkelighed, at intet kan få os væk fra vores sjæls skæbne. Alle forandringer, planer og faser for at skabe denne nye virkelighed er begyndt, så på mange måder er det en færdig aftale.

Når energierne pludselig stopper, er det mange gange, fordi tingene bliver diskuteret af alle de kollektive sjæle og det spirituelle hierarki, før vi går videre. Der er ingen tvivl om, at tingene skrider frem efter den guddommelige plan, og alt er lige, hvor det skal være.

I henhold til hver persons særlige gaver og talenter, i henhold til hvad hver enkelt har valgt med hensyn til at være her på planeten under opstigningen, vil vi hver især finde en perfekt niche, der passer til os som intet andet. Vid, at vi vil blive støttet fuldt ud af Spirit, så vi vil være i stand til at udfylde vores nye roller. Der vil blive taget hånd om os, da vi er vejvisere og lærere for de nye energier til den nye verden.

I denne overgangstid, i de næste par uger, er det bedst at slappe af og holde lav profil. Koncentrer dig om din kommende rolle, og hvad dit særlige bidrag vil være i det næste år. Der vil opstå næsten øjeblikkelige manifestationer, og tingene vil ændre sig på et øjeblik. Forbered dig på det uventede og på forandringens store velsignelser.

Tingene ændrer sig allerede så hurtigt, at det kan føles næsten umuligt at lægge planer. Jeg ved, at når nogen spørger mig om en begivenhed, der ligger en måned ude i fremtiden, krymper jeg mig næsten. Når vi først tror, at en omstændighed er på plads, så er den pludselig væk. Hele situationen ændrer sig, og en ny situation opstår sammen med endnu en tilpasningsperiode. Og så ændrer den situation sig også. Vi er helt sikkert ved at lære at leve i nuet. Det er ment som en træning i at være til stede i nuet hele tiden. På den måde kan vi skabe ud fra en klar palet i ethvert givet øjeblik.

Igen må jeg understrege, at du ikke er gået forkert et eller andet sted. Slap af og forbered dig på nogle fantastiske forandringer i det nye år. Drøm og forestil dig altid det optimale for dig selv.

Indtil da, bliv i lysstyrken fra dit hjerte og din sjælsvej, vi er her som én!

Forfatter

 • Lin Ajna G o m n t u

  fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen!
  Velsignelser og taknemmelighed, @Kesszero @Lisa @Lin @Thor @Laura @Anna-Maria.
  Videredistribution til ikke-kommerciel brug er udtrykkeligt ønsket.
  Som altid og overalt: Tro ikke på noget, test alt, og behold det bedste.
  Træk vejret dybt og lev i velstand og harmoni.
  🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer

  Vis alle indlæg
Translate »