We The People united not divided…

t.me/danmarkvaagner

Selvom jeg bestemt er en modefanatiker…

✨🙏✨

Mode er aldrig mit samtaleemne. Medmindre vi selvfølgelig taler om sataniske modemærker, der tydeligvis er latterlige, symboliserer ondskab, og som kun celebs, der har købt deres sjæl, ville turde gå med…

Jeg foretrækker altid at tale om at afsløre verden, kæmpe for vores frihed og for det meste stå for vores fremtidige generationer!

At have disse samtaler, alt imens jeg er stilfuld i mine egne udtryk 🥰.

Skønhed… Jeg er helt vild med økologiske, helt naturlige, jordforbundne skønhedsrutiner. Jeg bruger helt naturlige olier, smør, voks og planter til at få din hud til at hele og stråle.

Så måske er det ikke alle kvinder, der er interesserede i at tale om de “mainstream” samtaleemner inden for skønhed og mode 🤷‍♀️

Forfatter

  • Lin Ajna G o m n t u

    fra danmarkvaagner.dk Indtil næste gang, bliv guidet af din sjæls lys, og elsk med hele dit væsen! Velsignelser og taknemmelighed, 🧐Encoder, 🧐Decoder and 🧐Deprogrammer https://danmarkvaagner.dk/copyright/